Musiikkia aamusta iltaan

*Yhteistyössä Denon

Kotona tulee tällä hetkellä vietettyä paljon aikaa, joten ollaan panostettu aiempaa enemmän kodin viihtyvyyteen ja järjestykseen. Pienilläkin asioilla on suuri vaikutus. Olen muun muassa (sen mukaan kun on ollut aikaa) myynyt ja hävittänyt turhia tavaroita pois, järjestellyt laatikoita ja kaappeja, ostanut kauppareissun yhteydessä leikkokukkia, laittanut parveketta ja juuri tilasin olohuoneeseen uuden maton sekä tauluja...
Yksi hyvä parannus tähän kotona olemiseen on ollut laadukkaan kaiuttimen hankkiminen. Kuunnellaan usein musiikkia kotona niin kotitöiden, treenin kuin ruuanlaitonkin yhteydessä. Iltaisin laitetaan monesti rauhallinen lista pyörimään. Kun teen koneella töitä tai opiskelen, kuuntelen poikkeuksetta musiikkia. Kun meille saapui tämä kaiutin, ihmettelin usein, miksei hankittu hyvää kaiutinta aiemmin.

Tämä pieni Denon Home 150 -kaiutin sulautuu kodin sisustukseen eikä vie paljoa tilaa. Vaikka tämä on pieni, tässä on kuitenkin todella hyvä äänenlaatu. Minua ainakin ottaa aina päähän jos pitää jossain kuunnella musiikkia ja äänenlaatu on heikkoa - sellaisesta ei saa kuin päänsärkyä. :) Tämä on ollut kaikin puolin niin minun kuin mieheni mieleen ja erityinen plussa tulee kaiuttimen nätin ulkonäön lisäksi juurikin hyvästä äänenlaadusta.

Meillä kaiutin on löytänyt paikkansa eteisestä, olohuoneen lähettyviltä. Tämän voi kuitenkin sijoittaa halutessaan myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen, koska kaiutin on ympäröity vettä ja tahroja hylkivällä kankaalla. Olisipa ihana jos yksi tällainen olisi kylppärissä ja voisi laittaa rauhallisen listan pyörimään esimerkiksi saunomisen ajaksi.

Kun meille tulee uusi, isompi koti, näitä voisi siis olla kaksi tai kolmekin eri puolilla kotia. HEOS-sovellus löytyy App Storesta tai Play-kaupasta ja sillä voi integroida kaiuttimen kotiverkkoon muutamassa minuutissa. Puhelimeen ladatun HEOS-sovelluksen kautta voi siis hallita kaikkia kodin yhteensopivia laitteita. Jokaisessa kodin huoneessa voi siis olla ns. oma ääni tai sen sijaan on mahdollista kuunnella eri huoneissa samaa musiikkia samanaikaisesti.

Yksi kiva ominaisuus on myös se, että kaiutin aktivoituu ja siihen tulee valo, kun käsi lähestyy laitetta, jolloin on mahdollista esimerkiksi pienentää musiikkia tai vaihtaa kappaletta.

Lisätietoa tästä Denon 150 home -kaiuttimesta ja sen ominaisuuksista voit lukea esimerkiksi täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit