muutama lempparihuulipuna ja pikaiset terveiset

Monet ovat kyselleet mitkä on mun kesän lempparihuulipunat. Lumenen huulipunista tykkään tosi paljon ja tänä kesänä oon käyttänyt melkein harvase päivä Lumenen Wild Rose huulipunia sävyissä: 68 "kukkiva kevät" (ihanan kirkkaan punainen) ja kesäsävyä 45 "kesän valo". Monet muutkin Lumenen Wild Rose huulipunien kesäsävyt ovat olleet mieleeni ja paljon niitä onkin tullut käytettyä. Niin kauniita ja pirtsakoita!
Tänään me nautitaan tyttöjen kanssa auringosta täällä mökillä. Synttäriherkut on herkuteltu ja sauna on lämpenemässä. Pian otan lehtiä ja kirjoja mukaan ja meen laiturille lueskelemaan. Illalla lähdetään soutelemaan järvelle ja katsomaan auringonlaskua.
Kaunista päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

julia
,
Ihania huulipunia! 😊 Oon aina itte miettiny, että sopiikohan mullekki tollane punainen huulipuna.. mutta sulle sopii toi punainen väri todella hyvin! Sain tästä postauksesta intoa kokeilla itsekkin noita:) Hyvää kesän jatkoa sulle!:)
merenhelmi,
Oi kiitos Julia!! 😊 <3 Varmasti sopii, kannattaa ehdottomasti kokeilla 😊 Aurinkoista ja mukavaa kesänjatkoa sinullekin 😊
merenhelmi.indiedays.com