muutama tunnelmakuva työpisteeltä ja viikonlopun suunnitelmia

Heippa! Tässä muutama tunnelmakuva työpisteeltäni, jossa teen parhaillaan hommia. Viimeistelen viikonlopun aikana pari kurssia valmiiksi (tietojohtaminen, esimiestyö ja johtaminen) ja laitan ne palautukseen. Molemmissa edellä mainituissa kursseissa oli englanninkieliset kirjat ja voisin sanoa, että alan ymmärtämään kurssikirjojen englanninkielistä materiaalia jo melko hyvin (tai ainakin huomattavasti paremmin kuin viime syksynä). Vaikka sain lukiosta muuten hyvät arvosanat, englanti meni oikeasti ihan penkin alle. Kirjoitin siitä pistettä yli sen rajan, että pääsin läpi (aion mennä uusimaan sen jossain vaiheessa). Jokatapauksessa nyt olen opiskellut monia englanninkielisiä kauppatieteen kursseja avoimeen yliopistoon ja saanut niistä hyviä arvosanoja. Pointtina siis, että ei kannata antaa periksi, vaikka englanti ei aluksi sujuisi kuin tanssi. Luetun ymmärtäminen (ja ylipäätään vieraan kielen puhuminen, sekä kirjoittaminen) kehittyy todella nopeasti kun siihen alkaa tosissaan keskittymään. Ja vaikka alku tuntuisi vaikealta, täytyy vain luottaa itseensä, eikä antaa periksi.
Kahvia tulee varmasti menemään kuppi jos toinenkin näiden päivien aikana. Niimpä ilahdutin itseäni ostamalla vähän lisää astioita. Tiedän, astiat on mun heikkous! Pyrin kuitenkin ostamaan vain ne mitä oikeasti tarvitsen ;) Olen pitkään haaveillut Iittalan HotCool-laseista. Eilen kiertäessäni kirppiksellä kävi kyllä tuuri! Satuin löytämään kyseiset lasit eurolla. Toinen löydöistä on tämä musta, toinen vähän pienempi vaaleanpunaisella renkaalla. Tänään hankin Aino Aalto -sarjaa pari juomalasia sävyssä "sade". Ne löytyivät hyvästä alennuksessa ja sopivat nätisti Taika-astioiden kanssa käytettäväksi. Vielä jäin haikailemaan Iittala Ego -kahvikuppien perään... Täytyy muuten sanoa, että kaiken muun tavaran kanssa olen todella tarkkana siitä, etten halua mitään ylimääräistä, mutta astioiden (ja kosmetiikan, vaatteiden, kenkien, sekä laukkujen) kanssa välillä vähän lipsahtaa...
 
Nyt jatkan hommia vielä tunnin, jonka jälkeen laitan Jutta ja superdieetit pyörimään! Muita suunnitelmia viikonlopulle olisi käydä kävelemässä rannassa rauhallinen lenkki, mennä aamulla yllätys yllätys joogaan, leipoa ja tehdä pientä sisustussuunnitelmaa tämän asunnon suhteen!:) Sänky päiväpeittoineen ja tyyneineen olisi seuraava projekti. Myös peili olisi kiva löytää eteiseen! Mutta nyt teevesi kiehumaan ja hommien pariin!

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja rauhoittavaa viikonloppua. Vastaan mahdollisimman pian kommentteihin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiina Eliisa,
Hih olipa ihana postaus 😊 oikein hyvä mieli tuli tätä lukiessa 😊 <3 tunnistin niin itseäni tuosta tavaran hankkimisesta 😃 ja olen täysin samoilla linjoilla kanssasi ettei vaatteita, kenkiä, laukkuja eikä astioita voi olla ikinä liikaa 😃 (mies on erimieltä kanssani 😃, sanoo aina "ei ainakaan astioita enään") 😃 hih.

Ahkeruus palkitaan <3 ottaa vain sen oman aikansa ja teettää työtä, mutta lopussa kiitos seisoo 😊 toivotan sydämestä sinulle tsemppiä lukuhommiin, hyvä tulee <3 mukavaa viikonlopun jatkoa kaunokainen 😊
www.blogger.com/profile/035660921224438758
merenhelmi,
Voi kiitos tosi paljon ihanista sanoistasi! <3 Tänään oon miettinyt, että pitäisikö lähteä käymään vielä Carlsonilla kun siellä oli Kesä-sarjaa (mitä oon kerännyt) tosi kaunis piirakkavuoka hyvässä tarjouksessa 😃 Se oli niin kaunis ja tulisi ahkeraan käyttöön! Kiitos myös tsempeistä 😊 Kurssi kerrallaan, eikä tässä toisaalta oo mikään hätä 😊 Kyllä se palkinto sieltä jossain vaiheessa viimeistään tulee 😊 Hyvällä mielellä vaan eteenpäin! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua <3<3.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Heidi,
Moikka! Tuli mieleen tuosta kun mainitsit, että aiot korottaa englannin numeron jossain vaiheessa, että kun olet yliopistossa, niin sillä numerolla ei ole enää mitään väliä. Kukaan ei tule kysymään sinulta yo-todistuksen arvosanoja enää sen jälkeen kun olet valmistunut yliopistosta. Saat tietysti korottaa jos haluat, mutta välttämätöntä se ei ole:) opiskelen itse yliopistossa ja meillä on tästä puhuttu, että kun on korkeakoulupaperit, niin yo-todistuksella ei enää tee sinänsä mitään. Tsemppiä pääsykokeisiin! 😊
www.blogger.com/profile/157801268358073752
merenhelmi,
Jep! Niin se on! Kun on saanut yliopistosta paikan niillä lukion arvosanoilla tai yo-kirjoituksilla ei oo yhtään mitään merkitystä! 😊 Niitä ei varmastikaan kysytä enää yhtään missään 😊 Ja itseasiassa viime vuonnakin kun hain yliopistoon, hain pelkällä pääsykokeella 😊 Ja tuli tässä mieleen, että poikaystäväni haki oman alan töitä tässä vähän aikaa sitten ja häneltä ei kysytty työhaastattelussa ollenkaan yliopiston ekan vuoden arvosanoja 😊 Niin se vaan menee.

Englannin kirjoitukset käyn varmaan jossain vaiheessa tekemässä uudestaan ihan mielenkiinnosta, että miten ne menisi 😊

Mutta joo, kiitos tosi paljon tsempeistä! <3 Opiskelen avoimessa niin pitkään kun tarvittava opintopistemäärä on kasassa ja haen erillisvalinnan kautta 😊 En tiedä vielä luenko ollenkaan pääsykokeisiin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Äidinkielestä et varmaan saanut kovin hyvää arvosanaa, ainakin blogisi vilisee virheitä. Olisi kiva, jos käyttäisit vaikkapa Wordin oikolukua ennenkuin julkaiset tekstit. 😊 Tekstin tuottaminen kun on työtäsi.
merenhelmi,
Hei!

Olen pahoillani kirjoitusvirheistä. Lukion tunneista on monta vuotta aikaa... Kirjoitusvirheitä tulee kuitenkin todella monelle bloggaalle silloin tällöin. Pyrin kiinnittämään paremmin huomiota asiaan ja olenkin alkanut kertaamaan sääntöjä 😊 Kiitos kommentistasi ja tärkeästä huomiosta. Niin ja mukavaa päivänjatkoa!

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Pöh, eikä vilise virheitä, nyt kyllä edellinen anonyymi liioittelee ja kovasti! Mielestäni blogi on kirjoitettu hyvällä ja kirjoittajan näköisellä kielellä. Kirjoitusvirheitä nyt tulee kelle vaan, varsinkin jos paljon kirjoittaa. Itse pidän Veeran kielenkäytöstä kovasti. Ja muuten, olen aika tarkka siinä, huonolla suomenkielellä kirjoitettuja blogeja en viitsi edes lukea!
merenhelmi,
Kiitos ihanasta viestistä 😊 Kyllä niitä virheitä tulee, mutta toivottavast ei ihan kauheesti 😃 Aurinkoista päivänjatkoa ja mukavaa kevättä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167