Muutamia lemppareita!

Pitkästä aikaa postausta muutamista uusista kosmetiikkatuotteistani, joihin oon ollut tyytyväinen ja joita olenkin käyttänyt nyt arkimeikissä ihan päivittäin.

Ja arkimeikistäni ihan yleisesti muutama sana... Jos haluatte, voin tehdä jossain vaiheessa koko arkimeikistäni kattavamman postauksen? Edellisestä arkimeikkipostauksesta on jo aikaa ja tässä matkan varrella on voinut eksyä myös uusia lukijoita joukkoon :) Mutta näin lyhyesti sanottuna suosin arkena melko luonnollista meikkiä. Ihosta pyrin tekemään mahdollisimman tasaisen ja kuulaan näköisen, se tekee kuitenkin jo ihmeen paljon! Sellaisina aamuina kun mulla on hiukan enemmän aikaa, teen monesti tumman silmämeikin. Oon jotenkin ihan hurahtanut etenkin harmaan luomivärin käyttöön.
Nyt viime aikoina oon käyttänyt usein huulilla 01 Säihke -sävyistä Lumene Arctic Glow kiiltoa, jota mulla on myös yläkuvassa. Ennen kyseisen kiillon levittämistä oon rajannut ja värittänyt" huulet Lumene Wild Rose huultenrajauskynällä (sävy 2). Oon muuten tykännyt kovasti ton rajauskynän koostumuksesta ja jäljestä. Monet ovat liian kovia/pehmeitä, mutta Lumenen kynän koostumus on juuri sopiva niin sanotusti. Se tekee hyvää jälkeä ja levittyy tasaisesti. Ja rajauskynää kannattaa aina käyttää, koska sen lisäksi, että huulimeikistä tulee paljon siistimpi, se myös pysyy paikoillaan paljon paremmin päivän aikana, eikä lähde karkailemaan. Tämä Wild Rose rajauskynä ei sisällä ollenkaan silikonia, hajusteita, parabeeneja/muita säilöntäaineita, mineraaliöljyjä eikä alkoholia. Tästä kynästä on 9 eri sävyä markkinoilla, joten valinnanvaraa löytyy :) Hinta on myös edullinen!
Edellä mainittujen sävyjen kanssa sopii mielestäni hyvin yhteen Touch of Radiance -poskipuna sävyssä 30 Lumous. Oon pitkään kaivannut uusia poskipunasävyjä pinkkien ja vaaleanpunaisten rinnalle, mutta niiden hankkiminen on jotenkin aina vaan jäänyt ja jäänyt. Eräs päivä Sokoksen alennusmyynneistä nappasin tämän testiin ja sävy onkin osoittautunut ihan yllättävän kauniiksi ja ihon sävyyni hyvin sopivaksi! Jos sinulla on vaalea iho, tämä sävy ei ehkä siinä tapauksessa ole sopivin vaan kannattaa ainakin ensin kokeilla vaaleampia, kuulaita sekä hempeitä sävyjä. Mutta omiin tummiin piirteisiin tämä käy mielestäni tosi hyvin! Poskipunan kaverina käytän aina aurinkopuuteria / varjostustuotteita. Ja ihon huolellinen pohjustaminen on tietenkin tärkeää, jotta poskipunaa levittyy tasaisesti ja pysyy hyvin paikoillaan. Poskipuna on oikeasti hiukan ruskeamman sävyinen kuin kuvissa.

Jos joku siellä miettii siis uuden kulmavärin hankkimista, suosittelen kokeilemaan tätä Lumene Blueberry kulmapalettia. Hankin siis tämänkin nyt tässä viime aikoina kun satuin tiputtamaan edellisen paletin lattialle ja se menikin sitten ihan tuhannen palasiksi :D Mutta kunhan on vähän varovaisempi kuin minä, tuote on todella riittoisa ja kestää pitkään käytössä. Blueberry kulmapaletilla saa mielestäni hyvin luonnollisen näköiset ja kauniin sävyiset kulmat. Ja siitä huolimatta, että kestovärjään kulmat, meikkaan ne kuitenkin aina aamuisin, jotta saan kulmille kauniimman muodon ja paikattua värillä kulmien ns. huonompia kohtia. Paletin mukana on kaksi eri sävyä. Itse käytän ainoastaan tummempaa sävyä tai sitten otan kulmasiveltimeen hiukan molempia sävyjä. Kulmat viimeistelen vielä kulmakynällä (sävy 2) ja kulmien muotoiluvahalla. Ja tässäkään ei ole parabeeneja, eikä hajusteita!

Löytyykö siletä samoja lemppareita? :)
*Yhteistyössä Lumene

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Rakkaudella, Hannele
,
Tuo Lumenen luomiväripaletti on ollut minulla käytössä valehtelematta jostain 90-luvulta (koska kyllä, olen dinosaurus), tai siis ei nyt varsinaisesti juuri tuo paletti, vaan tuo väriyhdistelmä. Some things never change 😉. <3 Hannele http://www.rakkaudellahannele.fi
Ninna
,
Näytätpä järjettömän kauniilta tuossa ekassa kuvassa! Luonnolliset värit meikissä sopivat sinulle hyvin. 😊
merenhelmi
,
No voi kiitos Ninni<3<3 Olipas se kauniisti sanottu!! 😊
Myy
,
Ihanaa, täällä on siis toinenkin dinosaurus!! 😃
Outi
,
Kiva postaus ja ihania kuvia! 😊 Tuli mieleen kysyä, että milloin vastaat loppuihin kysymyspostaukseen tulleisiin kysymyksiin? Siellä oli paljon mielenkiintoisia kysymyksiä!
merenhelmi
,
Hei Outi! Kiitos kovasti! 😊 Kunhan saan tässä osan kouluhommista alta pois, joissa on ihan pian palautuspäivämäärä ja osan työhakemuksista eteenpäin, keskityn siihen postaukseen! 😊 Se postaus vie niin paljon enemmän aikaa kuin ns. "normipostaukset" niin sen takia aika ei ihan vielä riitä tekemään sitä, mutta eiköhän tässä mahd. pian! 😊 Aurinkoista päivänjatkoa!