Muutamia ostoksia ja hyviä luomivärejä!

Moikka! Miten nää päivät menee näin nopeesti! Tänään oon lukenut ruotsia hiukan, nauttinut auringosta ja ollut päivän töissä. :) 
Monesti katsellessani uusia meikkejä kaupassa mietin, että voiko halvalla saada oikeesti hyvää.. Ainakin tässä tapauksessa voi. Ostin nimittäin 2 kappaletta We Care Icon luomivärejä ja mielestäni ne ovat tosi laadukkaita hintaansa nähden. Jokapäiväiseen arkimeikkiini luomiväriksi on päässyt jo pitkän aikaa juuri toi oikeanpuoleinen, jolla saa aikaiseksi tosi kauniin silmämeikin. Nämä ovat aika edullisia, pysyvät hyvin luomilla, ovat helppo levittää ja etenkin toi oikeanpuoleinen "Perfect Nude" on hieman hohtava ja aivan ihanan sävyinen. (Muttapintaisen mustan hankin iltameikin tekoa varten). Sanoisin, että nämä ovat ainakin yhtä hyviä, kuin DIOR luomivärit. Lämpimät suositteluni!

Lumenen kevyesti päivettävä kosteusvoide on hyvä tuote, siitä ei jää ihoon kovin helposti rajoja niin kuin itseruskettavista. Mitään ihme muutosta tällä ei kuitenkaan saa aikaan. Iho saa vain kauniin hieman päivettyneen sävyn, kun tuotetta levittää esimerkiksi joka ilta iholle viikon ajan. Iho saa hieman päivettyneen sävyn ikään kuin pikkuhiljaa. En oo käyttänyt tuotetta pitkään aikaan, mutta ajattelin hankkia sen kun oli hyvässä alennuksessakin.. 

Mä lähden tästä viettämään iltaa! :)) Hyvää yötä kaikille <3 Palataan huomenna!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saara,
joo itse oon tosi rakastunut noihin We Caren luomiväreihin ,todella laadukkaita! Sulla on kyllä todella pirteä blogi! <3

iwannabuyit.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/099631867450427724
merenhelmi,
Noi oli Sokokselta (muistaakseni se oli Sokos 😃) ostettuina 3 euroa kappale. Mutta olivat silloin alennuksessa. En muista ihan tarkalleen norm. hintaa, mutta alla 10 euron kuitenkin kappale. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167