muutamia uusia ostoksia

Kuvasin äsken muutamia viime aikoina ostamia vaatteita ja arvaatte varmaan, mistä ne on hankittu? Kaikki nämä on siis Citypörssistä Kuopiosta MassimoDutin ruskeasävyistä ja punaista kukkapaitaa lukuunottamatta (ne on hankittu aikaisemmin Espanjan matkoilta). Rakastan muuten MassimoDutin vaatteita (kuten olen tainnut aikaisemminkin mainita;D) ja olinkin tänään tosi iloinen löytäessäni ton vihreäsävyisen paidan. Se laskeutuu kauniisti ja istuu myös tosi hyvin päällä. Mun on välillä aika vaikea löytää istuvia paitoja, mutta toi oli, ihme kyllä, ihan täydellinen päällä. Kieltämättä en oo muuten aikaisemmin mitenkään erityisemmin tykännyt vihreästä, mutta toi vihreäsävyinen paita oli jotenkin niin herttainen, että olihan se napattava mukaan. Ehkä mä vielä innostun vihreästä... Ostin viikko sitten aika saman sävyisen mekon Marc O'Polo -merkiltä, joten nyt on ainakin vihreää tulevaa kesää varten ;) Viime viikkoina olen ostanut Citypörssistä myös noi kuvissa vilahtavat Tommy Hilfiger, Henri Lloyd ja Soaked in Luxery -paidat. Mielestäni kaikki ovat tosi kauniita :) Yritän saada näistä kuvia myös asukuvien merkeissä.

Mä lähden nyt kiireen vilkkaa laittautumaan! Poikaystäväni tulee pian töistä kotiin ja ajateltiin käydä yhdessä kahvilla tai mitä nyt keksitäänkään. Tämä viikko ei ole rehellisesti sanottuna ollut mikään paras mahdollinen, mutta onneksi tällä päivälle ja viikonlopulle on kaikkea mukavaa ohjelmaa tiedossa! Tää leuka on ollut ihmeen kipeä koko viikon ja antibiootit väsyttävät ihan sairaasti (eilen nukahdin yli kahdeksi tunniksi keskellä päivää?), mutta nyt kuppi kahvia ja menoksi! Palaillaan taas!

Niin ja mitäs tykkäätte paidoista? Citypörssistä tekee kyllä hyviä löytöjä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Olis ollu kiva jos paidoista ois näkyny enemmän kuin pelkkä pääntie. Ois ollu mukavampi nähä ne vaikka päällä kuvattuna tai ihan vaan kokonaisina
Susanna,
merenhelmi,
Hei,

Tällä kertaa otin tollaiset kuvat. Asukuvissa näkyvät sitten paremmin kuten kirjoitin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167