muutoksia

Saan usein ruokavalioon ja liikuntaan liittyviä kysymyksiä ja olen ajatellut, että olisi ihanaa postailla silloin tällöin myös kyseisten aiheiden parisssa. Edelleen aion kuitenkin pääasiassa pysytellä kauneuteen liittyvissä postauksissa, sekä asukuvissa. Välillä pieni katsaus vaikka liikuntaan tai ruokavalioon voisi olla mukavaa vaihtelua, vai? Tässä olisi tämän aamun aamupalaani jonka nautin omalla terassilla samalla sähköposteihin vastaten, sekä auringosta nauttien. Miten lämmintä ulkona onkaan!
Rakastan marjasmoothieta kuten olette ehkä huomanneet :D
Kolmen ruokavalioni "rajoitteen" mukaan pyrin siis väkertämään näitä aterioita, joskaan ruuanlaittotaitoni eivät ole siitä parhaimmasta päästä ;) Olen kasvissyöjä ja ruokavalioni on myös gluteeniton, sekä maidoton. Olen voinut mielestäni paremmin muutoksien myötä. Suurimman eron huomasin aloittamalla gluteenittoman ruokavalion viime keväänä. Joskus harvoin sorrun kahvilassa herkulliseen korvapuustiin, mutta muuten koitan pysytellä parhaani mukaan gluteenittomalla linjalla.
Tämän päiväinen aamupala koostui seuraavista:
- Kuppi yrttijuomaa, jossa oli haudutettuna peltokortetta ja nokkosta
Tattaripuuro veteen
- Päälle vattuja
- Kaakaonibsejä
- Auringonkukansiemeniä
Marjasmoothie
- Riisimaitoa
- Mustikoita
- Luomubanaani
- Vattuja
- Opti-msn jauhe
- Siitepölyrakeet
- Maca jauhe
- Auringonkukansiemeniä
Pääsykokeen jälkeen kiinnitän enemmän huomiota liikuntaan. Viime aikoina olen ottanut itseäni niskasta kiinni lenkin suhteen. Joka päivä kun käy edes sen puolen tunnin juoksulenkin, on olo lenkin jälkeen aina niin energinen ja pirteä.
Rauhallista illanjatkoa kaikille :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

nanne
,
Moikka! Kiva kuulla että ruokavalion muutoksesta on ollut apua. Myös postauksen "piilossa katseilta" kommentteihin odotan vastausta. 😊 Itse en blogia pidä joten en tiedä; Näkyykö jossain kaikki uudet tulleet kommentit vaikka ne olisivat vanhemmissakin postauksissa, vai pitääkö sinun ikään kuin "etsiä" jos jossain kommentteja sattuisi olemaan?
merenhelmi,
Moikka ja kiva kun laitoit viestiä! 😊 Pahoittelen, sillä olin kokonaan unohtanut vastata kyseisen postauksen kommentteihin, mutta laitan niihin pikemmiten vastaukset. Mukavaa päivänjatkoa ja kiitos vielä kerran 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
IP: 82.99.3.229