Muutoksia uuden vuoden kunniaksi

Moi!

Tänään oon vähän siivoillut, käynyt lenkillä, tuli muuten tosi paljon pirteämpi olo! Sellaisen lupauksen teen itselleni, että alan lenkkeilemään enemmän. Vaikka kävisi ihan lyhyellä lenkillä, niin heti on paljon virkeämpi olo. Pitää alkaa myös venyttelemään (mun lihakset on oikeesti ihan jumissa) ja syömään vitamiineja, aion ottaa myös kalaöljyä joka päivä lusikallisen. Sellaisia pieniä muutoksia yritän tehdä näin uuden vuoden kunniaksi.

Oon aina liikkunut kuitenkin tosi paljon ja viime syksynä liikunta jäi huomattavasti vähemmälle, huomaan, että kaipaan liikuntaa enemmän :) Liikunta kuitenkin rentouttaa ja piristää ennen kaikkea. En tiedä vielä minkä harrastuksen aloittaisin, mutta jonkun liikuntaharrastuksen lenkkeilyn lisäksi haluan ehdottomasti aloittaa. Oon huomannut ainakin omalla kohdallani, että kun liikkuu niin jaksaa koulun ym. paljon paljon paremmin. Vuoden 2012 kunniaksi alan liikkumaan enemmän, yritän syödä terveellisemmin (koska lähiaikoina oon syönyt aika epäterveellisesti), enkä stressaa turhista asioista. Ootteko te tehneet jotain pieniä tai suurempia muutoksia uuden vuoden kunniaksi?

Unohdin kuvata nämä ihanat villasukat, jotka sain tädiltäni Reetalta joululahjaksi. Minä, Lempi ja Linnea saatiin kaikki tällaiset, Reetta on tehnyt sukat ihan ite! :) Tosi lämpöiset jalassa. Taitava täti minulla :)

Illanjatkot! :)<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lotta,
Itse olen uudenvuodenlupaukseksi ottanu tupakoinnin lopettamisen, yrittää saa aina ja toivon vielä onnistuvani 😊Näkyisi kummasta terveydessä röökaamisen loppuminen, mutta vaikeaahan se tahtoo olla!
Ja ihanat nuo villasukat! Oon aina tykänny tosi paljon villasukeista ja noi on kyllä superhienot! 😊
www.blogger.com/profile/111909600060251517