My girl

Nyt blogissa on ollut viime aikoina melko paljon vauva-aiheisia postauksia, mutta muistakin aiheista on tulossa juttuja. :) Viimeiset noin pari viikkoa ovat menneet ihan täysin vauvan kanssa. <3 Aika on mennyt nopeasti, mutta toisaalta tuntuu, että hän olisi ollut meillä jo vähintään kuukauden!

Kaikki on mennyt onneksi hyvin täällä. Välillä tietysti katkonaiset yöt vähän väsyttää, mutta olin loppuraskaudessa paljon väsyneempi ja uupuneempi kuin nyt vauvan kanssa. Ja vauva onneksi nukkuu hyvin. Sitä nimittäin aluks jännitin aika paljon, että miten yöt lähtee sujumaan! Nyt oon imettänyt ennen nukkumaanmenoa noin 23.00-00.00 aikoihin (sitä ennen vauva on yleensä nukkunut muutaman tunnin, nukutan vauvan kylvyn jälkeen noin 21 aikaan, itse alan yleensä nukkumaan noin puolenyön aikaan), yöllä herätään syömään noin 3-4 aikaan ja seuraavan kerran aamulla noin 6-7 aikaan. Tämän jälkeen vauva nukkuu yleensä 9-10 saakka ja mä joko nousen ylös tekemään omia hommia ja tai jos oon ihan poikki, nukun vauvan kanssa vielä vähän aikaa. Toivottavasti toi nukkuminen jatkuu näin ihmeen hyvin! Ja tällä viikolla oli ensimmäinen neuvola synnytyksen jälkeen. Kaikki hyvin ja pieni kasvaa vauhdilla!

Pian yritän päästä hiljalleen paremmin blogin pariin. Myös muutamia kursseja pitäisi saada vielä pakettiin tämän kesän aikana. Mutta tää arki vauvan kanssa on ihan parasta! <3 Hyvin erilaisia päiviä mitä aikaisemmin oli, mutta tästä uudesta vaiheesta oon kyllä nauttinut! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi
,
Niin kauniita kuvia, te ihanat❤️❤️
VeraKautto
VeraKautto,
<3 <3 Terkkuja sinne, huomenna nähdään! 😉 <3
nouw.com/verakautto
Jennika
,
Voi miten hellyyttävä postaus ja kiva kuulla kuulumisia. 😍 ja voi että, kuinka kuvauksellinen pikku prinsessa hän onkaan. Hienoa että vauva-arki on lähtenyt sujumaan hyvin !
VeraKautto
VeraKautto,
Ihana kommentti, kiitos tosi paljon <3 <3 😊
nouw.com/verakautto
Viivi
,
Oi, onpas aivan ihania kuvia pikkuneidistä! ❤️ Mukava kuulla, että teidän vauva-arki on noinkin ”helppoa” ja toivottavasti jatkuukin tuollaisena! 😊👍🏼
VeraKautto
VeraKautto,
Voi kiitos, pikkusiskoni on hyvä kuvaamaan! Ja niin totta! Toivottavasti! Nyt on mennyt ihan yllättävän hyvin tähän saakka. 😊 Aurinkoista viikonloppua sinne!
nouw.com/verakautto
Senni
,
Voi että mitä kuvia! Paljon onnea pienestä prinsessasta!! Hän on aivan ihastuttava ja näytät niin onnelliselta<3 ihanaa kuulla että vauva-arki on lähtenyt hyvin sujumaan! Kyllähän siinä elämä muuttuu kertaheitolla ja on todellakin ihan uuden äärellä... mutta koko ajan sitä tutustuu omaan vauvaan yhä paremmin ja oppii mitä vauva on milloinkin vailla ja silloin arki alkaa helpottua. Hyvä kuulla, että yöt eivät ole olleet liian rankkoja. Nukkumisasioissa kannattaa asennoitua niin että hankalampia vaiheita todennäköisesti tulee (esim.tiheän imun kaudet, eroahdistus) mutta nekään eivät kestä ikuisesti. Mun vauva nukkui kuin unelma ekat pari kuukautta mutta sen jälkeen yöt muuttuivat katkonaisiksi ja nyt puolen vuoden iässä hän herää edelleen 2-4 kertaa yössä, tosin sekin on jo parannusta entiseen. Mutta en siis halua pelotella eikä tulevaa tietenkään kannata etukäteen murehtia vaan olla iloinen jokaisesta hyvin nukutusta yöstä! 😊 onnea vielä! 😊
VeraKautto
VeraKautto,
Sori kun mun vastaaminen vähän viivästyi! Mutta kiitos tosi paljon <3 on tää kyllä ollu ihanaa ja hyvällä tavalla erilaista arkea kuin aikaisemmin 😊 Rehellisesti sanottuna oon nauttinut tästä uudesta elämänvaiheesta ja vauvan kanssa olemisesta! Vauva pakottaa pysähtymään, enää ei oo koko ajan kiire jonnekin. 😃 Ja aluks tietty jännitti, että miten tää arki lähtee sujumaan, mutta onneksi on mennyt hyvin!
Ja niin on! Koko ajan ymmärtää vauvaa paremmin ja oppii tuntemaan sitä paremmin, sekin helpottaa jo paljon. Ja niin totta, täytyy nyt nauttia, kun saa nukkua hyvin ja varautua myös siihen, ettei tällainen välttämättä jatku samanlaisena. 😊 Kiitos vielä ja aurinkoista sekä mukavaa viikonloppua! 😊
nouw.com/verakautto