My life

Moi! Tässä lähiaikoina minulta on kysytty monia, monia kysymyksiä liittyen siihen, minne lähden opiskelemaan ens vuonna, mitä olen suunnitellut tekeväni kun valmistun, ja niin edelleen. Kysymykset sai mut ajattelemaan asiaa... :) Lähinnä, että miksi kaikki pitäisi olla kovin tarkkaan etukäteen mietittyä, suunniteltua tai harkittua? :) Tottakai mulla on monen monia unelmia ja haaveita, joita kohti pyrin, mutta mitä tarkalleen sitten teen, sitä en tiedä... Mä tykkään elää päivä kerrallaan, elää hetkessä. Mutta ehkä suurimpana haaveena mulla on kuitenkin lähteä jonnekin päin maailmaa,  pois Suomesta ja ehdottomasti pitää opiskelusta taukoa!

 Minkälaisia haaveita teillä on? :)
Mä arvostan mun äitiä niin paljon, hänen elämän valintojaan ja asennettaan. Hän ei ole tehnyt monessakaan asiassa, niin kuin muut, se on mielestäni todella ihailtava asia. Äiti on ollut rohkea ja lähtenyt tosta vain esimerkiksi maailmanympäryspurjehdus -matkalle, tehnyt paljon muitakin upean upeita reissuja, asunut niin maalla, kuin ulkomaillakin pitkän aikaa. Nyt hän on paras kotiäiti, muistanko tarpeeksi usein kiittää sinua siitä! <3
Lähden lenkkeilemään ja keittämään suuren kupin vihreää teetä. Kuulostaa hyvältä.<3
Vastaan kaikkiin kommentteihin viim. huomenna :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Marjaani,
Musta se on vaan ihailtavaa, jos joku osaa elää hetkessä eikä suunnittele elämää pienintä yksityiskohtaa myöten etukäteen. Itseäni tavallaan jopa harmittaa, että lähdin suoraan lukion jälkeen opiskelemaan, kun olisi voinut tehdä kaikkea muutakin 😊
www.blogger.com/profile/114261142034246620
merenhelmi,
Hei,

En oo ikinä värjännyt mun hiuksia. Kiitoksia paljon<3 Ja kiitos, kohta se on onneksi ohite!! Ihanaa!:D
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos mukavasta kommentistasi. 😊

Olen jotenkin aina ollut sellainen, että en oo sen tarkemmin elämää suunnitellut. Elämä ei kuitenkaan useinkaan mee just, niin kuin suunnittelee, joten mitäpä turhaan!:) Päätin esimerkiksi vasta viime vuonna, että teen lukion neljään vuoteen, enkä kadu päätöstä pätkääkään! 😊 Silloin halusin tehdä töitä, ja sen takia lukio jatkuu vähän pidempään. Ja oon tosi tyytyväinen siihen valintaan, oon saanut hienoa työkokemusta.

Mutta ehtiihän sitä tehdä elämässä vaikka mitä! 😊 Ja tosiaan, lukion ym. jälkeen on niitä vaihtoehtoja vaikka kuinka. 😊 Musta olisi upeaa nähdä maailmaa ja asua ulkomailla. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
On hienoa, että osaat elää hetkessä, etkä suunnittelee liikaa eteenpäin 😊. Välivuosi opiskeluista on mielestäni todella fiksu idea! Itse menin lukion jälkeen suoraan ammattikorkeakoulun sairaanoitajakoulutukseen, mutta kuinka ollakaan, opiskelin sen puolisen vuotta ja keskeytin. Se vain ei ollut minua varten, ja nyt olen niin tyytyväinen sen keskeyttämisestä, vaikkei perheeni pitänytkään sitä fiksuna ideana. Miksi opiskella johonkin ammattiin, kun ei päivääkään pystyisi sitä työtä tekemään. Lisäksi välivuosi (minun kohdallani välivuodet, huupsista) auttaa selvittämään mitä ihan oikeasti tulevaisuudelta haluaa. Harva kuitenkaan tietää heti lukion jälkeen mitä töitä haluaa tulevaisuudessa tehdä. Toki on niitäkin, jotka esim. tietävät heti haluavansa vaikkapa lääkäriksi ym. Mutta itselläni kesti kyllä kauan ennenkuin tulevaisuuden ns. unelma-ammattini minulle selkeni 😊. Ja opiskella ehtii myöhemminkin, harvoin esimerkiksi ulkomaille voi lähteä pidemmäksi aikaa myöhemmällä iällä, silloin voi olla esim. perhe ja muita asioita, jotka hidastavat. Mutta nyt kun olet nuori niin ehdottomasti viettämään välivuotta ja hankkimaan kaikkia hienoja, ainutlaatuisia kokemuksia! 😊))
Anonyymi
,
miksi muokkaat sun jokaista kasvokuvaaa? mä en jotenki usko et sun iho on oikeesti noin samettisen tasainen, ei ainuttakaan pienen pientä näppyä, mustapäätä tai luomea yhdessäkään kuvassa täällä blogissa. tiedän, että syöt terveellisesti ja hoidat ihoasi, mutta ei kenelläkään silti ole noin virheetön iho. mikset laita kuvia, joissa olet täysin muokkaamaton ? en tarkoita tätä todellakaan pahalla, halusin vaan kysyä 😊 eräs kaverini muokkaa myös kaikki kuvansa facebookiin niin, että hänen ihonsa on täydellinen. sitten kun näkee hänet livenä niin naamassa on paljon epäpuhtauksia ja näppyjä yms. en ymmärrä, että miksi?
merenhelmi,
Hei,

Pähkäilin eilen, julkaisenko noi kuvat vai en. Olen nimittäin ottanut noi kuvat Samsungin kauneuskuva toiminnolla, joka saa ihon näyttämään noin tasaiselta. Ja itsekin mietin, että näyttääkö noissa iho liiankin hyvältä. 😊 Enkä muokkaa jokaista kuvaani. Olen laittanut tänne blogiin paljonkin kuvia, joita en ole muokannut. Joskus otan muutamia näppyjä / luomiä pois, mutta mielestäni en mitenkään kovin paljoa muokkaa kuviani.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
okei, ehkä tuo olin vähän kärjistetysti sanottu, anteeksi! tarkoitin siis vaan, että iho olisi muokattu. en sitä, että koko kuvaa olisi muokattu paljonkin. miten sä muokkaat esim. luomia pois? itse en osaa..
kaunis olet kyllä vaikka et muokkaisikaan kuviasi. ja sanon vielä kerran, että halusin vaan kysästä asiasta, en tarkottanu missäään mielessä pahalla.
tsemppiä kirjotuksiin 😊
tutta,
oot kyllä kertakaikkisen upee! :>
www.blogger.com/profile/065336302125893621
Susanna89,
Kiva postaus! maailmalta pääsee melko helposti takaisin Suomeen jos ei viihdy tai asiat suju 😊 onneksi ei tarvitse tehdä niin kuin muut
www.blogger.com/profile/022325356469836525