My lovely iPhone

Hei ja ihanaa huomenta sinne ruudun toiselle puolelle :) Kuvasin tässä hyppytuntieni kuluksi yhden uuden ostoksen mistä eilen jo vähän vihjasinkin. Halusin blogiani varten tehdä yhden hankinnan, nimittäin iPhonen! :) Ajankohta oli parempi kuin hyvä.. Entinen puhelimeni on ollut hajoamispisteessä jo aika kauan ja haaveissani olen ajatellut, että olisi kiva päästä päivittämään teille kuulumisia iPhonella vaikka sitten pitkin päivää jos siltä tuntuu. ;)


Pähkäilin kirjaimellisesti kahden vaiheilla, koska kauppoihin on ilmestynyt se uusi malli... Päädyin kuitenkin tähän iPhonen 4S puhelimeen, koska tykkään enemmän tämän ulkonäöstä, lasikansi on paljon enemmän mieleeni, vaikka uudemmassa mallissa oleva takakansi on ainakin myyjän mukaan vähän kestävämpi..

Olen kyllä tunnetusti taitava tiputtamaan puhelimen joka välissä, mutta täytyy suojata tämä ihanuus jollakin! Mulberryllä on ainakin todella kauniita iPhonen suojakoteloita, mutta hinta ei olekaan enää niin ihana.. En kuitenkaan viitsi heittää tätä laukun pohjalle naarmuuntumaan ilman mitään suojaa.
Olen aika innoissani tästä uudesta puhelimesta, koska pääsen tällä blogiin milloin vain haluan. <3

Kaunista syksypäivää :) Jos saan netin toimimaan puhelimessa kerron teille kuulumisia ehkä jossain välissä! :) Heippahei lähden tästä syömään!
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
minäkin ostin noin viikko sitten iPhone 5:sen ja voi että se on ihana<3 itekkin tykkään enemmän 4s:sän ulkonäöstä, mutta halusin isomman näytön:)
merenhelmi,
Joo, se näytti kyllä kivalta!:) Joo! 😊 Siinähän on tosiaan isompi se näyttö,onnea uudelle hankinnalle! <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167