my new burberry

Helsingin reissupostauksessa kerroin, että hankin siellä ollessani uuden arkilaukun. Kyseinen laukku sattui olemaan mulla toissapäivänä mukana kun kävimme siskoni kanssa kahvilla, joten tässä nyt ensimmäiset kuvat siitä. Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen tähän kuvissa näkyvään Burberryn malliin, joka on mielestäni ihan älyttömän upea! Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen valintaan!
Valkoisen ja sinisen yhdistelmä sekä kultaiset yksityiskohdat näyttävät kivan raikkaalta nyt kesällä :)
Shoes Converse / pants Dr. Denim / shirt Zara / watch Boss / bag Burberry / sunglasses RayBan
Kuvat: Lempi Kautto

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Kun jossain säästää voi johonkin toiseen panostaa 😊 Esimerkiksi jos oon säästänyt parvekelaatoissa ja huonekaluissa ostamalla ne käytettynä (käytettynä, mutta kuitenkin ihan uudenveroisena), on sitten rahaa säästynyt juurikin vaikka laukkuja ja matkoja varten. Ja tosta säästölinjasta... Merkkilaukkuja en mielellään hanki käytettynä, koska haluan olla ihan satavarma, että kyseessä on aito laukku. Mutta jokainen tyylillään!
Vilma
,
Kaunis laukku ja kauniita kuvia
Anonymous
,
Ihana asu ja upea uusi laukku! Ja kovasti olet tehnyt töitä niin olet laukun ansainnut!! 😊 itsekin opiskelen ja käyn töissä siinä ohella uhraten tähän vapaa-aikaa erittäin paljon, säästän muista jutuista (viikonlopun riennoista ja turhasta tavarasta) niin jää rahaa matkusteluun ja laadukkaampiin hankintoihin! 😊
merenhelmi
,
Kiitos 😊
merenhelmi
,
Kiitos kovasti 😊 Tykkään kyllä tosta tosi paljon. Ajattelin alunperin arkilaukkua mustana, mutta kun katsoin tota ja mustaa viereikkäin, oli toi sävy jotenkin niin kaunis, että päädyinkin tohon. Ja samoilla linjoilla ollaan täälläkin. Laadukkaat hankinnat kestävät kuitenkin aikaa ja onhan tietysti välillä kiva hankkia itselleen jotain, mistä tykkää, mitä tarvitsee ja mikä ilahduttaa monia vuosia 😊 Ja jep, kyllähän siihen töissä käymiseen menee aikaa opiskeluiden ohessa, mutta toisaalta on hyvä kun saa työkokemusta jo opiskeluajoilta, oli se sitten mitä työtä vain, niin kaikki työkokemus on kuitenkin vain hyväksi 😊 Mäkään en käy just käytännössä ollenkaan baareissa ja harvoin ulkona syömässä, joten siinäkin säästyy rahaa aika paljon. Ja sitten kun ei käytä alkoholia, eikä polta tupakkaa, tulee siitäkin yllättävän suuri säästö! 😊 Mukavaa loppukesää sinulle!
EB
,
Kaunis ja tyylikäs laukku. Ja malli sekä väri on tuollainen ajaton, joten laukusta on varmasti iloa pitkän aikaa.
merenhelmi
,
Moikka! Kiitos tosi paljon, itsekin tykkään tästä hurjan paljon! 😊
Anonymous
,
Itse kyllä mielummin säästäisin laukkuun, kuin haaveilisin liikaa muiden omia. Säästyy kummasti aikaakin;) Aivan ihana laukku! On varmasti laadukkaana toosi pitkäikäinen - säästyy rahaakin! Upea!
Anonymous
,
Aivan ihana! Ja varmasti niin pitkäikäinen laadukkaana ostona! Voi vitsi, kun sun vaatekaappiin pääsisi joskus kurkkaamaan!
merenhelmi
,
Kiitos kovasti! 😊 Toi laukku tulee varmasti kovaan käyttöön!