Mykkäkoulua

Hei taas rakkaat!
Olen rentoillut perheeni luona jo perjantaista saakka: katsonut leffoja ja tv-sarjoja aamusta iltaan, lukenut terveys- sekä hyvinvointikirjoja ja nukkunut liian pitkään. Jutellut äidin kanssa tunnista toiseen ja istunut saunassa keskellä päivää.. Kääriynyt lämpöisimpään vilttiin ja herkutellut kaikki illat telkkaria katsoen. Vaikka en ole pystynyt puhumaan moneen päivään (huvittavaa kuiskia koko ajan kaikille) koska ääntä ei yksinkertaisesti lähde yhtään, on ollut ihan mahtavaa olla vaan!

Vaikka olen edelleen kuumeessa, pahin on onneksi helpottanut! Niimpä lähdin juuri kohti Jyväskylää ja toivon pääseväni huomenna pääsykoekirjojen pariin. Matkalle halusin valita mahdollisimman rennon paidan ja kuvassa näkyvää harmaata neuletta mukavampaa vaatekappaletta saa etsiä! Paita tuntuu niin pehmoiselta ja ihanalta päällä, vaikka ei ehkä olekaan se kaikista imartelevin ;) Joinakin päivinä mukavuus vain vie voiton!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Voi kiitos ihana kuulla <3 <3

Pahoittelut vielä kun en oikein osannut olla avuksi.. :/ Minunkin pitäisi ehkä ostaa uusi Woly neutra, sillä edellinen valkoinen Woly neutra purkki on jossain kadoksissa.. Toivottavasti löytyy. Hmm, apua nyt en kyllä uskalla luvata, että tota voi käyttää ettei vain satu mitään vahinkoa! :/ Minua kiinnostaisi kyllä tietää, että onkohan toi ihan samaa tuotetta kuin edellinenkin? Nyt täytyy selvittää asia. Kannattaa ehkä ottaa laukku mukaan vaikka Vuittonille ja sitten se purnukka ja käydä siellä varmistamassa? Monet bloggaajat ovat kuitenkin käyttäneet Woly neutraa (sitä edellistä valkoista purkkia) omien laukkujen nahkaosien puhdistamiseen. 😊

Oi kiitos <3 Nukuin tänään 1,5 h päikkärit ja tuntui, että kuume vähän laski, mutta taas paleltaa. Inhottavaa! Mutta pikkuhiljaa <3

Oikein kivaa päivää sinulle! 😊 Sinuna varmistaisin asian siis vielä jostain. Harmi kun en nyt tiennyt tämän tarkemmin 😟

<3
Iris
,
Oot ihan sairaan kaunis! Ja noi hiukset sopii tosi hyvin sulle 😊 Löysin tän sun blogin vähän aikaa sitten ja oon ihastunu sun kauniisiin vaatteisiin ja ihanaan tapaan kirjoittaa 😊 Paranemisia!
Iris
IP: 82.99.3.229