Nahkaa ja tyyliä

Hei jälleen pienen tauon jälkeen! ;) Myönnän olevani Converse tennareiden perään ja niitä vyöryykin jo joka toisesta kaapista, yhdestä jos toisesta väristä. Kankaisia olen kerännyt vuodesta toiseen ja ahkerassa käytössä ovatkin olleet. Converset ovat kaikinpuolin mieleeni, vaikka rakastankin kopisevia korkoja ja tyylikkään klassisia saappaita. Tennarit ovat minun -ja varmasti monen muunkin- mukavuudenhaluisen unelmat!

Enää ei tarvitse tyytyä vain kankaisiin, nimittäin Spartoon valikoimiin ovat rantautuneet myös nahkaiset yksilöt! Mitäs ajatuksia nahkaiset tennarit teissä herättää? Innostutteko moisista, vai kallistutteko kankaisien versioiden puolelle? Itse tykkään hurjasti nahkaisista tennareista, mutta ehdottomasti mieluiten haluaisin noi tummanpunaiset, voih kuinka kauniit!

1.  ALL STAR LEATHER OX Black
2. ALL STAR LEATHER OX White
3. ALL STAR OX BORDEAUX
5. ALL STAR OX GreyOn minulla teille yllätyskin! Nimittäin alennuskoodeja Spartoolle, joilla saa hyvin lempparikenkien hintaa alaspäin. Olen aina kenkiä tilatessani pyrkinyt hyödyntämään kaikki mahdolliset alennukset, jotan näistä koodeista jokin pääsee käyttööni kun laitan aivan pian kenkulit tilaukseen! :) 

Koodilla FEB12FI5 5% alennus vähintään 60 € ostoksista. 
Koodilla FEB12FI1 10% alennus vähintään 80€ ostoksista
Koodilla FEB12FI15 15% alennus vähintään 100€ ostoksista
 Koodilla FEB12F2 20% vähintään 150€ ostoksista 
Koodilla SALEFI12 5% alennus vähintään 60€ ostoksista
Voimassa helmikuun loppuun. 

Spartoo on kenkien nettikauppa numero yksi, siellä on  mm. ilmainen palautus 30 päivän sisällä ja ilmainen toimitus 100€ ostosten yhteydessä. 

Spartoolle pääset tästä 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Heippa hei! 😊

Ja kiitos päivän piristyksestä, sekä tästä kommentistasi. Toivotaan, että kevät koittaa mahdollisimman pian. En tykkää yhtään talvesta.. Ja kiitos postaustoiveesta. ;D Sitä täytyy harkita tarkkaan! 😊 Katsotaan, mitä me Aneten kanssa keksitään... Kiitoksia, sitä samaa sinulle. Mukavaa viikonloppua! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
ootko koskaan testannu the body shopin meikkivoiteita, kiinnostas tietää onko ne hyviä
Anonyymi
IP: 82.99.3.229