Näillä vaatteilla tänään koulussa

Nilkkurit Tamaris Trend Kenkämekka muuttomyynnistä -70% hintaa jäi noin 10-15e
Farkut Jc 39.90e
Laukku kirppis 1-3e
Musta trikoopaita Gina Tricot kirppis 1e
Huivi kirppis 1e

Moikka teille sinne! <3 Mä sain nukuttua yöllä jostain syystä tosi huonosti, joten aamulla en jaksanut mitenkään herätä äikän tunnille.. Meninkin koulua hiukan myöhässä ja kävin tekemässä yhden verbikokeen alta pois. Oli kyllä ilahduttava yllätys kun äiti löyti jälleen söpöt vanhat kengät kirppisreissultaan, vaikka mitään muuta ei sitten sattunutkaan minulle, mutta onneks edes kengät :) Nyt lähden tästä kohti keittiötä syömään jotain hyvää ruokaa (ajattelin porkkanakeittoa ja salaattia). Ulkona tuntuu jotenkin tosi viileältä.. Eihän siitä ole kovin kauaa kun mittari näytti 20 astetta, missä ne lämpöiset ilmat ja aurinko viipyy! Mutta mitäs te tykkäätte tän päivän asuvalinnasta? :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Sä oot yhdistelemisen mestari, aivan ihania asuja!
Anonyymi
,
Meikkaat paljon...annatko koskaan ihosi levätä?
Oletko ehkä hieman narsistinen, kun otatat itsestäsi jatkuvasti kuvia?
Hanna,
Toi laukku on ihan täydellinen ♥____♥ Tosi kiva asu muutenkin!
www.blogger.com/profile/002351875161786236
merenhelmi,
Anonyymi:
Ihana kuulla kiitti paljon 😊

Anonyymi:
Annan kyllä ihon levätä 😊 Jos olen kotona en meikkaa ollenkaan, enkä töihinkään laita paljoa meikkiä. Kouluun meikkaan sen verran mitä aamulla ehdin meikkaamiseen aikaa käyttää 😃 Joskus enemmän ja joskus vähemmän.

Oikeestaan tämän blogin takia otetaan niin paljon kuvia, koska haluan kuitenkin laittaa asukokonaisuuksista tänne blogiin kuvia. En ole narsistinen. Itse tykkään esimerkiksi katsoa vaatekuvia muiden blogeista, koska niistä saa uusia ideoita pukeutumiseen. Tämä on kuitenkin oma blogini,joten loogisintahan on, että asukokonaisuudet kuvataan minun päällä. Teen tietenkin muitakin juttuja, mitkä minua kiinnostavat kuten kosmetiikka ja lifestyle juttuja.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anna,
tietääköhän toi anonyymi mitä tarkoittaa narsistinen? ei liity kyllä millään tavalla siihen, jos haluaa ottaa itsestään kuvia :0.
www.blogger.com/profile/022055127244576910
Anonyymi
,
No mitä kuvia tähän blogiin pitäis laittaa? Ei oo pakko käydä kattomassa!

Narsisti 😃 Joopa joo.
Enni,
Mulla on kans noi Tamariksen nahkakengät, ne on söpöt:) Ostin myös aikoinaan alesta, mutta hinta taisi olla jotain reilu 20 euroa. Aika hyvin silti? ;D
www.blogger.com/profile/020008228745660686
merenhelmi,
Enni:
Aijaa, jep! 😊 on kyllä kivat ja yllättävän hyvät jalassa. Ei 20 euroa oo kyllä paha hinta noista kengistä 😊 hyvä ostos ! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Voiku mäkin voisin käyttää farkkuja, mutta kun mun jalat on niin omituiset että häpeen farkkujen käyttöä.