Näitä hiustuotteita käytän

Kiitos tästä postaustoiveesta! :) Mä käytän kyllä aika vähän mitään hiustuotteita kun oon nyt yrittänyt vähentää niiden käyttöä. Oon huomannut, että mitä vähemmän oon käyttänyt esimerkiksi hiuslakkaa tai muotovaahtoa, sitä paremmassa kunnossa hiukseni ovat pysyneet, mutta tää on vain mun ajatus :D, en tiedä vaikuttaako niiden käyttö oikeesti hiusten kuntoon.
Mutta aloitan nyt vaikka shampoosta.. Käytän Vihreä kosmetiikka kehäkukka shampoopalaa josta olenkin tehnyt jutun tänne. Se palashampoo on ollut kyllä aivan huippu tuote! Hoitoaineena käytän oikeestaan mitä milloinkin, nimittäin hyvä hoitoaine on vielä hakusessa, laittakaa ehdotuksia jos tiedätte jonkun hyvän kosteuttavan hoitoaineen! :) 
Shampoon ja hoitoaineen lisäksi käytössäni on Goldwell Inner Effect Resoft & Color Live Anti-Frizz Serum (kuvassa vasemmalla). En oikein tiedä, että mikä se nyt tarkalleen ottaen on, mutta kuitenkin joku tehohoitoaine/seerumi hiuksille. Se on tosi riittoisa ja hyvä tuote, joten voin kyllä suositella. Sitä ei tarvii laittaa kuin ihan muutama tippa niin silottaa hyvin pörröiset hiukset ja antaa vähän kiiltoa. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei laita liikaa, muuten hiuksista tulee vähän rasvaisen näköiset.

Mun hiuslakka on päässyt loppumaan, enkä ole vielä löytänyt uutta hyvää tilalle :) Aika harvoin sitä jokatapauksessa tulee käytettyäkään, mutta muotovaahtoa tykkään laittaa aina välillä. Mulla on Goldwell Inner Effect Repower & Color Live Volume Mousse ja oon tykännyt siitä aika paljon. Hiuksista tulee heti paljon tuuheamman näköiset ja tuote on siitä hyvä, ettei hiukset latistu heti. Muotovaahto tuoksuu hyvälle ja sitä on helppo levittää hiuksiin.

Mistä hiustuotteesta / hiustuotteista tykkäätte eniten? :) Tai mitä yleensä käytätte? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

KRIS,
Mäki tarvisin sellasen seerumin hiuksille jolla silottas hiukset! Vois harkita ton ostamista 😊

Mun ehdoton suosikki on Matrixin lämpösuojavoide, siinä on vielä joku sellanen systeemi et sen avulla föönatessa hiukset kuivuu nopeampaa, ja mikäs sen parempi kun on pitkät hiukset 😃D ja oon huomannu että se tosiaan pitää paikkaansa! 😃
www.blogger.com/profile/153990477686851067
Anonyymi
,
Mä käytän vain sitä tigin pientä monitoimituotetta(violetti-vihreä pumppupullo), lakkaa suhautan joskus tarvittaessa. Pyrin lopettamaan muotoilutuotteiden käytön, mun tukka on paljon kauniimman värinen ja ilmava ilman mömmöjä.

Aion ostaa tuon palashampoon 😊
Hoitoainetta en käytä, joskus jätettävää 😊

Mikä kamera sulla muuten on?
hiutale,
Hei kiitos tästä (: Toi seerumi kyllä kuulostaa varsin mielenkiintoselta tuttavuudelta, täytyypä katella jos jossain sattuis eteen.
www.blogger.com/profile/161193669763446386
merenhelmi,
KRIS:
Juu toi on kyllä ollut hyvä tuote 😊

Aijaa joo, kuulostaa hyvältä toi sun kertoma tuote! 😊

Anonyymi:
Joo 😊 Niimpä, musta tuntuu kans, että hiukset ovat paljon paremmassa kunnossa ilman muotoilutuotteita niinkun kirjotin tossa postauksessakin 😊
Aijaa kiva!:) Toivottavasti se palashampoo toimii sinulla. Kerro sitten mitä oot tykännyt siitä palashampoosta kun oon kokeillut sitä 😊
Mulla on Canon 50D ja objektiivina Canon EF-S 17-55/2.8 IS USM 😊 Hauskaa kesää sinulle! 😊

hiutale:
Joo ei mitään! 😊 Jep 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167