naughty lips


Ootte varmaan huomanneet, että tykkään käyttää aika paljon punaista huulilla. Eilisen meikkiin kokeilin Jane Iredalen uutuus huulikynää sävyssä naughty ja tässä nyt pientä raporttia kyseisestä tuotteesta. Kuvissa tämä näyttää muuten paljon kirkkaammalta, mitä oikeasti. Luonnossa tämä sävy on mielestäni ennemminkin viininpunainen.

Oon yleensä tykännyt käyttää eniten juuri hentoa vaaleanpunaista, ihan kirkkaan punaista tai pinkkiin taittavaa punaista. Tummempi punainen ei oo koskaan tuntunut niin omalta, mutta eilen kun testasin tätä, sävy näyttikin itseasiassa tosi kauniilta! Vähän vaihtelua! Etenkin syksymeikkiin tää voisi olla ihan täydellinen, vai mitä?
Kun tekee muuten luonnollisen meikin, huulet korostuvat paremmin.


Tää huulikynä levittyi helposti ja nätisti. Mä en käyttänyt tällä kertaa huultenrajauskynää, mutta aina saa tietenkin paremman ja siistimmän lopputuloksen kun rajaa huulet ennen punan levittämistä, etenkin silloin kun kyseessä on tällainen vähän "voimakkaampi" sävy. Silloin en yleensä jaksa rajata huulia, jos käytän esimerkiksi vaaleanpunaista tai muuten vaan hennomman sävyistä huulikynää / huulipunaa.

Tässä on aika vahva pigmentti ja myös pysyvyydestä plussaa. Koostumus oli sellaista kivan pehmeää ja huulilla tää tuntui kosteuttavalta. Monet punat kuivattavat tai muuten vaan ärsyttävät huulia, mutta tää tuntui yllättävän hyvältä. Mun pitää vaan ostaa tälle sopivan kokoinen meikkiteroitin. Yritin nimittäin teroittaa sitä vähän liian isolla teroittimella... Sen takia kynän pää on vähän epätasainen näissä kuvissa.
<
Nämä huulikynät tulevat myyntiin elokuun alkupuolella ja sävyvaihtoehtoja on yhteensä seitsemän.
Lisätietoa Jane Iredale tuotteista saat esimerkiksi täältä.
Tuote on saatu testikäyttöön.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Beautiful!