Näytä kauniilta kesällä

Sain yhteistyökumppaniltani Lumenelta täydellisesti minun mieleeni olevan paketin! :) Olen ehtinyt kokeilemaan vasta kynsilakkoja ja huulikiiltokyniä. Aurinkopuuterista, sekä ripsiväristä on tulossa arvostelukirjoitukset aivan pian. 

Lumenen Gloss and Care kynsilakoissa on todella hyvä hintalaatu suhde. Lakat ovat edullisia ja hintaansa nähden ne ovat vallan laadukkaita. Lyhyesti sanottuna pirteissä lakkapurnukoissa näyttäytyy kaikki kehuttavan arvoiselle kynsilakalle ominaiset piirteet. Suti on täydellinen minun kynsieni malliin, sillä saa loihdittua pikaisesti tasaisen ja näyttävän lakkauksen. Kaikenlisäksi se kuivuu nopeasti, ja etenkin päällyslakkaa käyttäessä lakka on hyvin pitkäkestoinen. Pirteissä sävyissä olevat lakat saavat herkästi hymyn huulille katseen kohdistuessa kynsiin! Lakoissa on hypoallerginen koostumus. 

Nämä huulikiiltokynät olivat todellinen yllätys! Kesän paras tuote. Huulikiiltokynillä on neljä upeaa ominaisuutta: huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Kynämäiset kiillot ovat aivan parhaita! Kun kerroin poikaystävälleni kynien hyviä puolia hän vain ei ollut niin innostunut, mutta te varmasti olette enemmän kiinnostuneita! ;)
Helppokäyttöisyys ja hoitavuus ovat minun mieleeni, nätistä kiillosta puhumattakaan! :) Esimerkiksi automaattimekanismin ansiosta puikkoa ei tarvitse teroittaa ja sitä voi kiertää helposti auki ja kiinni. Terä pysyy käytössä juuri sopivan terävänä. Kynällä oli todella helppo ja ihana levittää kiiltoa. Rakastuin. Huulista tuli sädehtivät, upean, mutta luonnollisen näköiset. Kiilto ei tunnu yhtään tahmaiselta, siitä plussaa. Tuotteet tuoksuvat raikkaalta, hyvältä ja hedelmäiseltä. 
Kesän "pakko omistaa" tuote on ehdottomasti nämä Lumenen huulikiiltokynä. 

Lumene Truly Bold and Curly ripsiväristä, sekä Arctic Sun aurinkopuuterista luvassa arvostelupostaukset hyvien kuvien kera.  
Rentouttavaa iltaa murut <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hanna,
ihanan oloinen blogi ja toi blogin nimi on tosi sulonen jotenki :3
tykkään !
www.blogger.com/profile/072215932576250814
Anissa Uusikangas,
Pitääkin hankkia tommonen huulikiilto! Vaikuttaa tosi hyvältä:)
www.blogger.com/profile/150676454496169693