Neobio luomu hiusvesi

Olenkohan ainut joka ei ole ennen kuullut hiusvedestä.. Maailmassa ihmettelemisen aiheita riittää enemmän tarpeeks, mutta tää hiusvesi oli kyllä positiivisin yllätys hetkeen! En sitten tiedä kaikista hiusvesi-tuotteista, mutta tää osottautui ainakin loistavaksi! Kyseinen ihanuus on siis: "Neobio Natural Cosmetics", joka on Saksalainen luomutuote.

Lyhyt kuvaus tuotteesta:

(Ottaen huomioon; mun taidoilla pakkauksesta suomennettuna, mut yritän parhaani!)
"Neobio hiusvesi sisältää orgaanista kofeiinia, ginseng:iä, nokkosta, jotka virkistävät päänahkaa ja hiuksia, erityisesti hiusjuuria. Hiero hiusvettä päänahkaan päivittäin, se hemmottelee päänahan ihoa ja stimuloi hiusjuuria."

Ajatuksia:

- Tuoksuu aivan ihanalle, voisi melkeempä verrata lempihajuveteeni!

- Koska hiusvettä hierotaan päänahkaan aika vähän kerrallaan (itse laitoin noin ruokalusikallisen..) on tuote hyvin riittoisa, hiusvettä on pullossa on kuitenkin 200 ml.

- Olen käyttänyt tätä nyt viikon ja hiukset tuntuvat juuresta ainakin todella pehmeiltä.

- Tätä on tosin vähän vaikea levittää. Mutta itse tein jakauksen ensin oikealle puolelle ja levitin sitä koko jakauksen paljastamalle iholle. Sitten tein jakauksen keskellä ja lopuksi vielä vasemmalle puolelle, niin, että hiusvettä levittyisi mahollisimman laajalle alueelle.

 - Luomusta plussaa, jälleen kerran! :)

 - Kun oon tätä hiukan kauemmin käyttänyt, laitan palautetta onko koko hiusten kunto muuttunut parempaan päin. :)

Tältä näyttää mun hiukset tällä hetkellä. Ihan kun hiusvesi olis auttanu hiuksia jo vähäsen, tiedä sitten.. Näitä oonkin just kärsivällisesti kasvattamassa takas pitkiks. Kai kaikille tulee joskus se hetken huuma leikata hiukset katuen jälkeen päin.. Toisaalta sainpahan huonot latvat pois! Ja siis oma väri on, itseasiassa en oo ikinä värjänny mun hiuksia. Ajattelin, et teen tässä lomalla joku päivä hiuspostauksen hiustenhoito vinkeistä! :) Mut nyt meen nukkumaan, huomiseen. ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit