Neverfull gm etsinnässä!

Oon pitkään miettinyt Neverfull laukkua GM kokoisena ja monogram -kuosissa. Vaikka en tykkää siitä, että laukku ns. huutaa merkkiään (esimerkiksi Louis Vuittonin Alma on edelleen suosikkini), on monogram -kuosi niin klassikko ja siitä jostain syystä tykkään kovastikin. Kyseinen laukku on myös katukuvassa melko yleinen, mutta sekään ei itseäni mitenkään "häiritse". Neverfull laukkua jo ainakin sen 5 (vai 6?) vuotta ahkerasti käyttäneenä, oon todennut, että se on vaan yksinkertaisesti todella kätevä laukku arjessa! Niinpä en toisaalta yhtään ihmettele sen suurta suosiota. Yliopistolla ollessani käytän usein samaa laukkua, mutta MM kokoisena. Kuitenkin oon huomannut, että se tuntuu arkikäyttöön nykyään vähän liian pieneltä. GM kokoinen laukku olisi huomattavasti kätevämpi kun sinne mahtuisi paljon paremmin kirjat, kansiot, läppäri, juomapullo, eväät, meikkipussukka, neule (jos tulee kylmä kuten mulla aina :D), kalenteri ja muut tarvittavat jutut, mitä koululla pitkiä päiviä viettäessä tarvitsee. Viime viikolla ollessani ystäväni luona käymässä, kokeilin kyseistä laukkua olalle ja se tuntui kaikin puolin sopivalta ja hyvältä. Niinpä ajattelin alkaa vihdoin ja viimein etsimään kyseistä laukkua myös itselleni. Koska minua ei haittaa, vaikka siinä jotain käytön jälkiä olisikin, mietin, että laukku voisi olla järkempi hankkia käytettynä.

Nimpä kysymys kuuluu! Onko kenellään teistä myynnissä tätä kuvissa näkyvää Louis Vuitton Neverfull laukkua GM-kokoisena? Ei siis haittaa, vaikka laukku ei olisikaan ihan uudenveroinen, koska se tulisi kovaan käyttöön. Jos siis sinulla tai jollain kaverillasi on kyseinen laukku myynnissä, laukku on hankittu Helsingin Louis Vuittonin liikkeestä, laukkuun löytyy alkuperäinen kuitti (sekä mielellään myös dustbag), otathan yhteyttä kuvien kera! Sähköpostini on: merenhelmi@hotmail.com

Niin ja ostan laukun vain tapaamisen yhteydessä, en siis postituksen kautta. Voin noutaa laukun esimerkiksi Kuopiosta / Jyväskylästä / Tampereelta / Helsingistä / Oulusta / Joensuusta jne, mihin vain pääsen suht. helposti junalla tai bussilla.

Ps. Itselläni on käytännössä ihan uudenveroinen Speedy 25 kokoinen laukku damier ebene -kuosissa, mikä on jäänyt itselläni hyvin, hyvin vähälle käytölle. Onnistuu siis myös vaihto Speedy -laukkuuni. Speedy on siis todella hyvässä kunnossa! Koska Neverfull GM laukku on uutena Speedy laukkua kalliimpi, voin tietty maksaa Neverfull laukusta laukkujen vaihdossa. Saisit Speedy laukun mukana dustbagin, alkuperäisen kuitin ja laatikon. Ja olen kyseisen Speedy laukun ensimmäinen omistaja ja se on hankittu Helsingin Vuittonin liikkeestä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Kannattaa joskus käydä InBodyn kehonkoostumusmitauksessa. Antaa tarkempia tuloksia.
merenhelmi
,
Joo hyvä kuulla! Kiitos, täytyy käydä jossain vaiheessa! 😊