New Apple MacBook Air

Huomenta :) Täällä ollaan oltu vähän väsyneitä ja eilinen päivä menikin saunoessa, ruokaa laittaessa ja tämän uuden vaikeuden kanssa harjotellessa. Olen pitkään haaveillut koneesta, jolla voin tehdä blogia omassa huoneessani ja jonka saan mukaani jos ja kun lähden pidemmällekin matkalle jossain vaiheessa. Tosin en tiedä vielä yhtään mitä teen ensi keväänä. Suunnitelmat ovat aivaan auki! Mutta toisaalta mitä sitä turhaan suunnittelemaan, kyllä ne kaikki asiat selkeytyy kun on sen aika. Nyt mulla on yksi hyvä syy viettää aikaa omassa huoneessani ja päivitän blogia varmasti vielä useammin!!:) Päädyin tähän, koska uskoisin että tämä kestää käytössä pitkän aikaa. :)

Lähden viettämään aikaa rakkaiden ihmisten seuraan! Kaunista sunnuntaipäivää<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Teen sen aika varmasti tänään! 😊 Eilen oli niiin väsynyt olo päivällä, vaikka aamulla ei väsyttänytkään. 😃 En tiedä vielä... 😊 Vaihtoehtoja on todella paljon. 😊 Ihanaa päivää<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Harvalla sun ikäisellä on varaa tuollaiseen..tiedäthän olevasi etoikeutettu?
Alexandra,
Sain ylioppilaslahjaksi saman Macbook airin, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen!:) Teit hyvän ostoksen!!:)
www.blogger.com/profile/028445373778855380
Linda,
Minäkin nyt jätän kommenttia kerrankin!:D Mutta siis itse ostin myös omilla rahoilla syyskuussa macbook pron ja rakastan sitä ihan valtavasti! Veera teki ehdottomasti loistavan valinnan vaikka kallis olikin, mutta niin mun pointtina oli että olen kanssa 19v ja koitan säästää palkastani juurikin myös parin vuoden sisään tapahtuvaan Australian valloitukseen, mutta kyllä minäkin välillä teen tälläisiä melkeen kahden tonnin "pikku ostoksia". Ja kuten Veera ja moni muukin myös minä olin valmis maksamaan laadusta ja koneesta jonka haluan ja joka kestää ja jonka voin ottaa mukaani kun ulkomaille muutan (tosin air olisi ollut parempi kuin pro keveytensä ansiosta...). Veera myös käy töissä ja omilla rahoillaan osti koneen, joten eiköhän Veera sitä osaa arvostaa, turhaan on anonyymit huolissaan;)
www.blogger.com/profile/041206308488920816
Lempi,
Anonyymi
,
Varmaan aika moni Veeran ikäinen joka asuu vielä kotona ja paiskii töitä pystys tollasen hankinnan tekemään hetken säästettyään, ei siinä oo mun mielestä mitään etuoikeutettua.

anskuli,
Monenko tuuman kone on kyseessä? Eli näytön koko kiinnostaa 😊?
www.blogger.com/profile/162164663154793037
anskuli,
Monenko tuuman kone kyseessä? Eli näytön koko kiinnostaa? 😊
www.blogger.com/profile/162164663154793037
Anonyymi
,
ihme valitusta taas! jos oot kerran säästänyt rahas (veikkaan et oot) jos kokoajan töissä käyt, niin mikset saisi uutta läppäriä ostaa jos vanha temppuilee... mä en ymmärrä. Mutta tosi hyvä valinta Applen tuotteet toimii tosi hyvin yhdessä ja munkin mbp on tosi vankan tuntunen ja tyylikäs tottakai 😉
Anonyymi
,
näyttäisi olevan 13"