New hair

En ole koskaan värjännyt hiuksiani, tykkään omasta luonnollisesta hiustensävystäni, mutta tykkään kuitenkin entistä enemmän hiuksistani kun ne ovat astetta tummemmat. En halua syystä jos toisesta turvautua myrkkyjä sisältäviin hiusväreihin, vaan olen ottanut käyttöön hiuksia sävyttävän tehohoidon, joka kantaa nimeä: Color Mask. Viime viikolla annoin color maskin vaikuttaa hiuksissani noin puolen tunnin ajan ja lopputulos näyttää tältä. Hiukseni ovat jonkin verran omaa sävyä tummemmat. Rakastan! Color Mask on yksi parhaimmista hiustenhoitotuotteista ja oikein hyvä vaihtoehto hiustenvärjäämisen sijaan.


COLOR MASK - SÄVYTTÄVÄT TEHOHOIDOT 
Color Mask -tehohoidon sisältämät B5 -provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Color Mask sävyttää sekä elvyttää  auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen vaurioittamia hiuksia. Saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Color Mask on loistava tuote esipigmentointiin tai jälkipigmentointiin sekä kotikäytössä säilyttämään upean värin hiuksissa. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta. Lisäksi sekoittamalla Color Mask -sävyjä keskenään saat yksilöllisiä, juuri sinun hiuksillesi sopivia vivahteita, jotka istuvat täydellisesti hiusväriisi. Color Mask -sävyjä on kolmetoista, joita kaikkia voi sekoittaa keskenään.
SÄVYVALIKOIMA
Vanilla, Latte, Toffee, Cacao, Coffee, Plum, Pepper, Caramel, Silver, Honey, Mandarin, Curry ja Black.
KÄYTTÖ
Levitä tasaisesti pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 2-10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. (Itse annoin tämän vaikuttaa hiuksissani jopa puolen tunnin ajan). Tummissa ja voimakkaissa sävyissä suojaa kädet ja työympäristö. Huokoisissa ja vaalennetuissa hiuksissa testaa sävyn sopivuus huomaamattomaan paikkaan ennen lopullista käsittelyä. 

Olen käyttänyt sävyä Cacao ja äidilläni on ollut käytössä purnukka: Honey
Tummemman sävyn lisäksi olen saanut hiukseni kuin uuteen eloon! Ne näyttävät kiiltävimmiltä, hyväkuntoisemmilta ja tuntuvat pehmeämmiltä, kaikin puolin paremmilta. Kiitos kuuluu Color Maskille. Hintaa tällaisella tuotteella on noin 10-15€. Ja näitä myydään parturikampaamo liikkeissä, sekä tietääkseni myös Sokoksella. 
Onko teillä kokemusta Color Maskin käytöstä? Mitä te olette tykänneet? Tämä on ollut minun pelastus, olen tykännyt todella paljon ja saanut aikaan kauniin lopputuloksen. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
voihan silläkin varmaan olla vaikutusta, että hiuksesi ovat värjäämättömät? 😊
Anonyymi
,
21.12.2012, jos ennustus toteutuukin !

http://www.youtube.com/watch?v=S4kzGhDEURAAnonyymi
IP: 82.99.3.229