new iPhone

Kerroin yhdessä aikaisemmassa postauksessani, että edellinen puhelimeni meni ihan lopullisesti rikki, joten oli pakko hankkia uusi tilalle. Niinpä erään koulupäivän jälkeen toissaviikolla pyöräilin Giganttiin ja Poweriin katsomaan tarkemmin, minkälaisia malleja on tällä hetkellä tarjolla...

Iphonesta mulla on ollut ihan positiivisia kokemuksia. Esimerkiksi Iphone, minkä ostin muistaakseni 17-vuotiaani, kesti mulla käytössä jopa 5-6 vuotta! Sillä viikolla kun menin katsomaan puhelimia, oli Iphonesta tullut juuri uudet mallit myymälään ja tätä seiskaa oli vielä 1 kultainen jäljellä, joten päädyin sitten siihen. 7 Plus tuntui vähän liian isolta mun käteen ja tykkäsin muutenkin tästä enemmän.

Näin ensimmäisten viikkojen käytön jälkeen tämä tuntuu tosi näppärältä käytössä ja kamerallakin tulee yllättävän laadukkaita kuvia (esim. tämän postauksen kuvat on otettu kokonaan kyseisellä puhelimella). Toivottavasti tämä kestäisi nyt käytössä mahdollisimman pitkään. Täytyy vielä etsiä tälle jotkut kivat suojakuoret!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

anski
,
Moi ihan ohi aiheen, mutta ootko nyt tehny hyviä löytöjä kirppikseltä? Mä olen, Ralph Laurenin vaatteita ja Burberryn trenssin. Älytöntä miten onnekas olin 😊 trenssissä vielä hintalaput kiinni. Tai siis oli. Aika nopeasti pääsi mun käyttöön 😊 Huomenna taas etsimään löytöjä! Mukavaa syksyä kaunokainen!
merenhelmi
,
Moikka! Voi että miten mahtavaa!! Oon iloinen sun puolesta! 😊 Mä en oo nyt viime aikoina käynyt kirppiksellä kovin paljoa, oikeastaan tosi vähän oon nyt käynyt! En oo nyt jotenkin oikein kerennyt kun on ollut niin paljon kaikkea 😊 Mutta voisihan sitä mennä taas joku päivä kierrokselle 😊 Onnea löydöistä! Ja mullakin olisi kyllä päässyt heti käyttöön! Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinullekin ja hyviä löytöjä jatkossakin! 😊