NEW MULBERRY

Tämän laukun ja huivin sävyt sopivat jotenkin tosi hyvin yhteen :)
"This classic checked scarf is a winter mainstay, and this version comes in a sumptuous blend of cashmere and merino wool." - Mulberry.
Viikonloppuna kipaisin postissa, siellä minua odotteli nimittäin Mulberryn paketti. Olin niin innoissani uudesta tulokkaasta, että hymy huulilla suuntasin kotia kohti avaamaan pakettia, josta paljastui täydellinen huivi talveen (käy tämä mielestäni tosi hyvin myös syksyllä, miksei keväälläkin käytettäväksi). Ilahdutin itseäni tällä samaisella huivilla viime syksynä, mutta siihen kaunokaiseen oli sattunut valmistusvirhe, joten tässä on uusi rakkaani :) Tykkään niin paljon huiveista ja laukuista.. Niillä saa nimittäin asuun kuin asuun sitä jotain ja huiveja vaihtamalla klassinen ja muuten yksinkertainen tyyli saa kivaa vaihtelua.
Tämän huivin materiaali on muuten vaihtunut! Kyseisen huivin materiaali tuntuu tosi hyvältä ja laadukkaalta, se sisältää nykyään kashmir:ia, sekä merinovillaa. Sana rakastan voi kuulostaa ehkä liian voimakkaalta sanavalinnalta kun kyse on materiasta, mutta tämä on täyttä rakkautta. Kun pääsen kotiin perheen luokse, jossa huivi majailee tällä hetkellä, alan suunnittelemaan erilaisia talvisia asuja huivin ympärille. Täällä on lunta jo jonkin verran, joten hyvin voi etsiä Uggit ja talvihuivit esiin :)
Sain todella hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua, suuri kiitos Mulberrylle erinomaisesta palvelusta! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei 😊

Tosi kivaa kun tulit kommentoimaan! Muistan kun tulit kommentoimaan minulle siitä materiaalista 😊 Ihan todella ihanaa kun olet täällä vieläkin seuraamassa blogiani <3 Toi huivi tuntuu laadukkaalta ja tosi hyvältä materiaalilta. Tosi paljon kiitoksia sinulle vinkistä ja mitä parasta illanjatkoa ihana! 😊

<3
merenhelmi
,
Niin on <3 😊 Sopii melkein kaiken kanssa 😊 Toi on ihana luennoilla ja muutenkin tähän aikaan vuodesta<3

Kiva kun kommentoit 😊