Niin kaunis Louis Vuitton Speedy!

Hei ja kaunista syyspäivää kaikille!
Olen saanut lukijoiltani kyselyjä Speedy Damier Azur laukustani ja siitä, kuinka paljon kyseinen ihanuus kuljettaa mukanaan! Laukku on yksi lempilaukuistani heti Alman jälkeen ja taisi muuten olla ensimmäinen Louis Vuitton rakkauteni. Tämän ostin noin kaksi vuotta takaperin, jolloin ensimmäiset kesätyörahat halusin käyttää Vuittonille. Samalla reissulla mukaan tarttui myös Delightfull ( syntymäpäivälahja) äidille, joka on edelleen hänellä jokapäiväisessä käytössä.
Olen ollut laukkuun todella tyytyväinen ja tämä kaunokainen keikkuukin usein käsivarrellani etenkin keväällä, kesällä ja alkusyksystä. Talvea vasten tykkään vaihtaa mustiin ja tummiin laukkuihin, nämä vaaleat kuosit tuntuvat kuuluvan ennemminkin kesään. Itse valitsin kyseisen laukun koossa 30, sillä 35 näytti minulla liian isolta ja 25 kokoisena halusin hankkia Speedyn Damier Ebene kuosissa. Mielestäni koko 30 on oikein sopivan kokoinen etenkin kaupunkikäyttöön, mutta koululaukuksi tämä ei kylläkään sovellu. Speedy on säilynyt ainakin minulle tosi hyvässä kunnossa, mutta vaalean kuosin takia laukun kanssa tulee olla aika varovainen. Yksi lukijoistani siellä kyselikin, miten saan pidettyä laukun nahkaosat hyvännäköisenä? Niitä voi tosiaan puhdistaa herkälle nahalle tarkoitetulla Woly Neutra aineella, jota laitetaan puhdistusliinaan ja eikun hommiin! Woly Neutra puhdistaa laukun nahkaosat tosi kätevästi ja kyseinen purnukka kannattaa hankkia niin laukku pysyy siistimmän näköisenä. Kokonaisuudessaan olen tykännyt laukusta tosi paljon, niin tyttömäinen ja kaunis!
Laukussa kulkee aina mukana kalenteri, rahapussi, puhelin, sekä aika usein myös pikkuruinen iltalaukku. Jos suuntaan ystäväni (usein Aneten) luokse ja päätetään lähtemään syömään tai kaupungille, saatan usein ottaa matkaan pelkästään pienen iltalaukun, johon saan juuri ja juuri mahtumaan puhelimen, huulipunan (pussukkaan suojattuna) sekä pankkikortin.
Nämä laukut palvelevat minua tällä hetkellä :) Delightfull laukku on äidin!
Löytyykö sieltä muita Speedy -laukkuihin tykästyneitä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka, oletko aikeissa luopua speedystä damier ebene kuosilla? Ostajaehdokas ilmottautuu 😊 riikkari91@msn.com
merenhelmi,
Hei Riikka! 😊 Kiva kun laitoit viestiä, mutta valitettavasti en oo 😟
www.blogger.com/profile/015246971550904167