nilkat näkyviin

Istun parhaillaan Wilhelmiina kahvilassa nauttimassa aamuteetäni ennen valmennuskurssille lähtemistä ja mietin juuri, että voisimpa laittaa teille kuvat asustani jolla vietin äitienpäivää. Päivällä käytiin mamman kanssa reippaalla lenkillä ja iltapäivällä isoveljeni Alex tuli käymään. Tehtiin gluteenittomia munkkeja ja muut pelasivat vielä lautapelejä, sekä kävivät saunomassa :)
high heels 2hand / jeans Mango / shirt Ril's / jacket Zara / scarf Burbrry / bag Louis Vuitton / sunglasses Ray Ban / watch Boss
Kävimme myös ottamassa nämä asukuvat siskoni kanssa, inspiraation kokonaisuuteen sain yksinkertaisesti Zaran a-linjaisesta takista, joka on mielestäni niin suloinen ja tyttömäinen. Olin unohtanut koko takin olemassaolon, mutta aion varmasti käyttää sitä enemmän nyt toukokuun aikana. Oletteko tekin hurahtaneet a-linjaisiin takkeihin tai vajaamittaisiin housuihin? Kuten kirjoitin vähän aikaa sitten julkaisemaani asupostaukseen niin vajaamittaisia housuja näkyy nyt paljon ja tällä kertaa pirtsakoiden oranssien sijaan vedin jalkaani Mangon vaaleat, jotka sopivat nyt kevääseen niin hyvin. Nilkat saakin tulla esille tähän aikaan vuodesta ja tykkään myös Zaran takin vajaamittaisista hihoista. Korkkaritkin näyttävät mielestäni paremmilta vajaamittaisten housujen kanssa kun kengät, sekä nilkat korostuvat :)
Ihanaa päivää kaikille sateesta huolimatta!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
 

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hih kiitoksia! Sait leveän hymyn huulilleni, olette te kyllä kultaisia 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos ihana Kata! Ajattelin vaihtelun vuoksi laittaa vähän erilaisia kuvia. Oon just miettinyt, että täytyy alkaa ottamaan vähän enemmän sellaisia eri tyylisiä asukuvia ja kaikissa erilaisissa kuvausympäristöissä 😊 Olen itsekin niin ihastunut vajaamittaisiin housuihin, myös kesällä niitä voisi käyttää vaikka vähän viileämpinä päivinä. Ton takin löysin viime kesänä, vaikka muuten minulla ei taida olla a-linjaisia takkeja niin tohon jotenkin tykästyin tosi paljon.

Mukavaa viikkoa sinnekin, mulla alkaa huomenna pakkaaminen ja muutto on jälleen edessä! 😊 Toivottavasti sinulla on onnistunut viikko 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229