nopea ja herkullinen salaatti!

Eilen oli sitten viimeinen työvuoro kyseisessä paikassa ja tänään ensimmäinen lomapäivä. Mun herätyskello oli jäänyt vahingossa päälle ja aamulla nousinkin kauheeta vauhtia ylös siinä kuuden, seitsemän aikoihin. Ensimmäinen ajatus tuli mieleen samantien: "keittämään kahvit ja töihin". Siinä samassa sitten tajusin, että mähän oon nyt lomalla ja kömmin takaisin sänkyyn :D Ei jotenkin vielä itsekään ymmärrä, että seuraavat neljä viikkoa on oikeesti ihan vapaata. Teinkin tänään listaa kaikista niistä asioista, mitä tältä lomalta toivon ja mitä haluaisin tehdä.
Tänään illalla tein pyöräreissun Lidliin. Mitään ns. vaativampaa ruokaa en jaksanut millään alkaa enää illasta tekemään, vaikka kauhea nälkä olikin, joten pyöräytin pikaisen salaatin. Ja kyllähän salaatti menee ihan lounaasta / päivällisestä kun siihen lisää esimerkiksi pähkinöitä ja muuta energiapitoista sekaan. Tästä pikasalaatista tulikin yllättävän hyvä, joten päätin laittaa ohjeen myös tänne blogin puolelle! Nopeaa ja helppoa, mutta kuitenkin raikasta, herkullista sekä täyttävää.

Kuvissa näkyvä salaatti koostui seuraavista:


- Erilaisia salaatteja
- Sitruunamelisssaa
- Tomaatteja (+ pieniä oransseja tomaatteja, ovat makeampia)
- Kurkkua
- Kypsä avokado
- Mozzarellajuustoa
- Vuohenjuustoa
- Pähkinöitä (tykkään tosta Lidlin pähkinäsekoituksesta, mikä näkyy kuvissa, se on myös suht. edullinen)
- Päälle oliiviöljyä ja puristettua (luomu) sitruunaa
Sitruunamelissaa kannattaa laittaa kasvamaan esimerkiksi parvekkeelle / kasvimaalle. Todella hyvää ja on raikas lisä esim. salaatin sekaan.
Huomenna voisin tehdä lounaaksi samanlaisen setin! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Moi
,
paljon makso ainekset?
merenhelmi
,
Heippa! En ostanut ainoastaan tohon salaattiin tarvittavia aineksia, mutta ostin 3 muovikassia ruokaa ja ne maksoi Lidlissä yhteensä vain 34 euroa! Lidl on kyllä edullinen 😊 Mukana oli ruokien lisäksi myös puhdistusaine, mikä oli muutaman euron.