Nyt vastaa Veera kohta 19v!!

Katsoin juuri joitakin vanhoja blogipostauksiani... On ihan ymmärrettävää, että ihmiset muuttavat mielipiteitään, käsityksiään ja ajatuksiaan vuosien varrella... En ole välttämättä aivan kaikesta täysin samaa mieltä kuin blogin alkuaikoina... Niimpä poistin koko "kysymyksiä ja vastauksia" tunnisteen tuolta blogin tunnistekohdasta ja annan teille uuden mahdollisuuden.

Olen myös huomannut, että olen saanut paljon uusia kävijöitä, joten heidän seassaan on varmaan uusiakin lukijoita joukossa. Tervetuloa kaikille.<3 Viihtyisiä hetkiä blogini parissa!:)Nyt saatte siis kysyä minulta, ihan mitä haluatte niin kuin olen ennenkin ilmaissut asian: hyvän maun rajoissa. Eikö vain! :) Joten voitte lähettää kysymyksiä nimellisenä tai nimettömänä tämän blogipostauksen kommenttikohtaan. Antaa tulla!:D Olkaa rohkeita, niin kuin minäkin tätä blogia kirjoittaessa.. :)

Alan vastaamaan laittamiinne kysymyksiin neljän päivän kuluttua.
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Miten esim. koulussa on suhtauduttu vuittonehin mitä sä siellä pidät? Kuitenkin suhteellisen kalliita laukkuja, ja äänekoski on pieni paikka/kaupunki/kylä/kunta (?) haha, kertoisitko vielä mikä oli oikein 😃
Anonyymi
,
millä kameralla kuvaat?
mikset tee videopostauksia?
luetko muita blogeja?
mitä kosteutusvoidettä käytät?
onko sinulla kuiva iho?:)
Anonyymi
IP: 82.99.3.229