Olaplex hiushoidosta kokemuksia

Viime viikon torstaina suuntasin heti aamusta Kuopiossa sijaitsevaan Design-kampaamoon, Studio Blankoon, jossa minulle tehtiin Olaplex hoitokäsittely. Astuessani sisään liikkeeseen, vastassa olivat iloiset työntekijät, paikka oli kauniisti sisustettu ja siellä kyllä oikeasti rentoutui muuten kiireisen päivän keskellä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta Blankossa, mutta se ei jäänyt viimeiseksi. Itseasiassa minulla onkin varattuna tämän viikon perjantaille aika hiustenleikkaukseen. Mutta tosiaan, vierailu Blankossa oli positiivinen kokemus. Ensimmäisenä mulle jäi mieleen juurikin ammattitaitoinen, ystävällinen ja huomioiva palvelu, mutta myös ihana lista eri kahvi- ja teevaihtoehtoja, joista asiakkaat saavat valita mieleisensä... :)

Mutta olette varmasti kuulleet tästä paljon kehuja saaneesta Olaplex-hoidosta? Sosiaalisessa mediassa näkyneet tulokset kyseisestä hoidosta ovat puhuneet puolestaan. Niimpä odotin ihan innoissani tätä kyseistä hoitoa ja etenkin sen lopputulosta. Monet ovat kirjoittaneet hoidosta sen olevan "liian hyvää ollekseen totta" ja nyt voin itsekin todeta, että totta se todella on! Nyt on pakko myös tämänkin tytön hehkuttaa, se on nimittäin ihan uskomatonta, miten erilaiset hiukset ovat hoidon jälkeen! Omista hiuksistani tuli oikeasti paksumman tuntuiset, pehmeät, sekä hyväkuntoisen oloiset. Kuivat latvat ja kaksihaaraiset hävisivät ja hiukset näyttivät kiiltävämmiltä, sekä elinvoimaisimmilta. Tietenkään kaikilla hoito ei tehoa yhtä voimakkaasti, mutta tällä on saatu vain ja ainoastaan hyviä tuloksia aikaan. Itselläni on luonnonkiharaan taipuva hius, joten kuvassa tukka näyttää aavistuksen pörröiseltä, mutta tuntui kivan pehmoiselta!

Kirjoitan vaikka erillisessä postauksessa itse hoidosta, miten se tehdään ja mihin Olaplexin teho perustuu, mutta tässä nyt kuva omista hiuksistani ja lopputuloksesta. Hiuksilleni ei ole siis tehty mitään hoidon jälkeen (shampoopesua, poispestävää hoitoainetta, sekä föönausta lukuunottamatta). Ovat siis ihan niin sanotusti luomut ilman mitään seerumeita tai muotoilutuotteita. Koska omat hiukseni ovat luonnonkiharat ja useinkin aika pörröiset, ei niitä käytännössä saa mitenkään sileäksi ilman seerumeita tai jätettävää hoitoainetta. Tämän hoidon jälkeen hiukseni olivat kuitenkin (ns. luomuna) yllättävän kiiltävät! En muistanut ottaa kuvaa tukastani ennen hoitoa, mutta itse olen kyllä vakuuttunut. Hoito kestää ihan hetken aikaa ja se ei ainoastaan pintasiloita tukkaa, vaan korjaa ja hoitaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta. Näin hiuksista tulee parempikuntoiset ja hyvännäköiset. Niin ja tämä hoito voidaan tosiaan tehdä myös meille, jotka ei oo koskaan värjännyt hiuksia.


Jokainen kokee tietenkin eri tavalla ulkonäköön liittyvät asiat, mutta esimerkiksi hiusten ja ihon kunto ovat minulle (kuten varmasti monelle muullekin naiselle) oikeasti aika"tärkeä" asia niin sanotusti :) Niimpä yritän tehdä nyt kaikkeni, että tämä tukka alkaisi elpymään. Omat hiukseni ovat nimittäin ohentuneet aika paljon kahden vuoden aikana, mutta voi että olin iloinen kuullessani parturikampaajan kommentin hänen katsoessa tukkaani: "Täällähän näkyy vaikka miten paljon uutta noin 5 cm pituista hiusta". Ilahduin kyllä tosi paljon! Nyt alan varmasti entistä innokkaammin hoitamaaan hiuksiani. Olisi ihanaa saada upeat pitkät, paksut ja vahvat hiukset takaisin! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Perjantaina menen kuitenkin leikkaamaan aavistuksen latvoja ja tällä viikolla aloitan Olaplex kotihoidon. Siitä kuitenkin lisää toisessa postauksessa.

Oletteko te kokeilleet tätä Olaplexia? Minkälaisia fiiliksiä/kokemuksia teillä on?

Studio Blankon nettisivut löydät täältä, instagramin täältä ja facebook-sivuston täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

st'rawberry
,
Moikka. Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta Kuopioon. Olen tulossa sinne ensi viikolla käymään ja olisin halunnut kuulla onko sinulla suosituksia jostain lounaspaikasta (mielellään joku salaattibuffet ym.) ja jostain kahvilasta (hyviä erikoiskahveja ja kohtuu terveellisiä herkkuja). Olisiko sinulla mitään mielessä? Hyvää päivänjatkoa sinulle 😊
maku,
Hei ! Itse olen menossa parinviikon päästä vaalentamaan hiuksia Olaplexin avulla. Nykyiset hiukset ovat ruskeat joissa mahongin vivahdetta. Odotan innolla kampaajalla käyntiä 😊
www.blogger.com/profile/102096687469342712
merenhelmi,
Moikka!

Apua hmm! Nyt täytyy sanoa, etten valitettavasti itsekään tiedä täältä Kuopiosta sellaista paikkaa mistä saisi hyviä salaatteja... En oo tainnut käydä salaatilla kertaakaan. :/ Kesällä tulee sitten varmasti enemmän käytyä kahviloissa, salaatilla, lounaalla jne. Ja rehellisesti sanottuna mun mielestä täällä Kuopiossa ei oo mitään kauheen hyviä kahviloita. Heh, kuulostanko kauheen negatiiviselta 😃 Mutta näistä Kuopion paikoista missä oon käynyt, on se torilla sijaitseva Salacavala eniten mun mieleen. 😊 Salacavalasta saa myös gluteenittomia herkkuja. Mutta rehellisesti sanottuna en oo löytänyt täältä Kuopiosta sellaista lempparikahvilaa :/ Siinä Houkutus kahvilassa oli ainakin mun mielestä aika laaja valikoima kaikkia herkkuja ja sieltä sai myös monia erikoiskahveja. Salacavala ja Houkutus on ihan keskustassa molemmat 😊 Mutta pahoittelut kun en osannut olla tämän paremmin nyt avuksi. Kesällä laitan varmasti blogiin vinkkejä eri paikoista kun tulee enemmän käytyä, mutta ne ei tietenkään tähän hätään auta :/

Ja kiitos<3 Samoin sinulle! Ja täytyy kyllä itsekin selvittää mistä saisi hyvän salaattibuffetin... Sieltä Salacavalasta saa myös salaatteja ja lounasta, mutta siellä en oo testannut kuin keittolounaan. Se oli kyllä tosi hyvä!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa!

Oi mukavaa! Monet vaalennukset ovat onnistuneet tosi hyvin (ja lopputulos on ollut upea) kun on käytetty tota Olaplexia 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Linni
,
Nyt on pakko kuopiolaisena vastata tähän.. juurikin houkutuksessa on hyvä ja monipuolinen salaattibuffet(valitset 1-5? täytettä pohjan lisäksi). Muutenkin kahvilana houkutus on tosi kiva, löytyy monia vaihtoehtoja makeaa ja suolaista,jäätelöannoksista brownie-annoksiin. Muita kivoja kahviloita ovat myös esim kahvila kaneli kauppakadulla (tosi pieni, mutta niin idyllinen, kauniisti sisustettu ja tarjoaa maistuvia juttuja), salacavala torilla apajassa sekä ihan uusi sokkarin taakse entisen punnitse&säästän tiloihin avattu kahvila(en nyt nimeä muista), jossa myös salaattitarjontaa, raakasuklaata kahvin kanssa ja myös pähkinöiden ym. muiden herkkusten irtomyyntiä. Nii ja sitten vielä:D kings crown kuninkaankadulla on ravintola mutta tarjoaa maistuvaa lounasta ja listaruuat ovat super maistuvia, suosittelen! Haha ja vielä yks sitten kunhan säät lämpenee ja terassikelit tulee niin wanha satama on myös oiva paikka ja suosittu!
merenhelmi,
Oi kiitos ihan kauheesti vastauksesta ja vinkeistä! 😊 Otan itsekin nämä vinkit talteen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
st'rawberry
,
Kiitos molemmille vastauksista, näitä siis kokeilemaan 😊
Anonyymi
,
Hei tsekkaa kyselijä Karkkipäivän Kuopio-postaukset, niissä oli ruokapaikoista juttua (:
merenhelmi,
Kiitos teille vastauksista <3 Täytyypäs itsekin katsoa ne postaukset 😊 Vaikka oon täällä noin puoli vuotta asunut, on tämä kuitenkin vielä aika uusi kaupunki minulle, eikä ravintoloihin ja kahviloihin oo tullut vielä ihan kauheesti tutustuttua.. 😊 Olisi kyllä kiva saada uusia vinkkejä!
www.blogger.com/profile/015246971550904167