Olaplex hiushoidosta kokemuksia

Viime viikon torstaina suuntasin heti aamusta Kuopiossa sijaitsevaan Design-kampaamoon, Studio Blankoon, jossa minulle tehtiin Olaplex hoitokäsittely. Astuessani sisään liikkeeseen, vastassa olivat iloiset työntekijät, paikka oli kauniisti sisustettu ja siellä kyllä oikeasti rentoutui muuten kiireisen päivän keskellä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta Blankossa, mutta se ei jäänyt viimeiseksi. Itseasiassa minulla onkin varattuna tämän viikon perjantaille aika hiustenleikkaukseen. Mutta tosiaan, vierailu Blankossa oli positiivinen kokemus. Ensimmäisenä mulle jäi mieleen juurikin ammattitaitoinen, ystävällinen ja huomioiva palvelu, mutta myös ihana lista eri kahvi- ja teevaihtoehtoja, joista asiakkaat saavat valita mieleisensä... :)

Mutta olette varmasti kuulleet tästä paljon kehuja saaneesta Olaplex-hoidosta? Sosiaalisessa mediassa näkyneet tulokset kyseisestä hoidosta ovat puhuneet puolestaan. Niimpä odotin ihan innoissani tätä kyseistä hoitoa ja etenkin sen lopputulosta. Monet ovat kirjoittaneet hoidosta sen olevan "liian hyvää ollekseen totta" ja nyt voin itsekin todeta, että totta se todella on! Nyt on pakko myös tämänkin tytön hehkuttaa, se on nimittäin ihan uskomatonta, miten erilaiset hiukset ovat hoidon jälkeen! Omista hiuksistani tuli oikeasti paksumman tuntuiset, pehmeät, sekä hyväkuntoisen oloiset. Kuivat latvat ja kaksihaaraiset hävisivät ja hiukset näyttivät kiiltävämmiltä, sekä elinvoimaisimmilta. Tietenkään kaikilla hoito ei tehoa yhtä voimakkaasti, mutta tällä on saatu vain ja ainoastaan hyviä tuloksia aikaan. Itselläni on luonnonkiharaan taipuva hius, joten kuvassa tukka näyttää aavistuksen pörröiseltä, mutta tuntui kivan pehmoiselta!

Kirjoitan vaikka erillisessä postauksessa itse hoidosta, miten se tehdään ja mihin Olaplexin teho perustuu, mutta tässä nyt kuva omista hiuksistani ja lopputuloksesta. Hiuksilleni ei ole siis tehty mitään hoidon jälkeen (shampoopesua, poispestävää hoitoainetta, sekä föönausta lukuunottamatta). Ovat siis ihan niin sanotusti luomut ilman mitään seerumeita tai muotoilutuotteita. Koska omat hiukseni ovat luonnonkiharat ja useinkin aika pörröiset, ei niitä käytännössä saa mitenkään sileäksi ilman seerumeita tai jätettävää hoitoainetta. Tämän hoidon jälkeen hiukseni olivat kuitenkin (ns. luomuna) yllättävän kiiltävät! En muistanut ottaa kuvaa tukastani ennen hoitoa, mutta itse olen kyllä vakuuttunut. Hoito kestää ihan hetken aikaa ja se ei ainoastaan pintasiloita tukkaa, vaan korjaa ja hoitaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta. Näin hiuksista tulee parempikuntoiset ja hyvännäköiset. Niin ja tämä hoito voidaan tosiaan tehdä myös meille, jotka ei oo koskaan värjännyt hiuksia.


Jokainen kokee tietenkin eri tavalla ulkonäköön liittyvät asiat, mutta esimerkiksi hiusten ja ihon kunto ovat minulle (kuten varmasti monelle muullekin naiselle) oikeasti aika"tärkeä" asia niin sanotusti :) Niimpä yritän tehdä nyt kaikkeni, että tämä tukka alkaisi elpymään. Omat hiukseni ovat nimittäin ohentuneet aika paljon kahden vuoden aikana, mutta voi että olin iloinen kuullessani parturikampaajan kommentin hänen katsoessa tukkaani: "Täällähän näkyy vaikka miten paljon uutta noin 5 cm pituista hiusta". Ilahduin kyllä tosi paljon! Nyt alan varmasti entistä innokkaammin hoitamaaan hiuksiani. Olisi ihanaa saada upeat pitkät, paksut ja vahvat hiukset takaisin! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Perjantaina menen kuitenkin leikkaamaan aavistuksen latvoja ja tällä viikolla aloitan Olaplex kotihoidon. Siitä kuitenkin lisää toisessa postauksessa.

Oletteko te kokeilleet tätä Olaplexia? Minkälaisia fiiliksiä/kokemuksia teillä on?

Studio Blankon nettisivut löydät täältä, instagramin täältä ja facebook-sivuston täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei tsekkaa kyselijä Karkkipäivän Kuopio-postaukset, niissä oli ruokapaikoista juttua (:
merenhelmi,
Kiitos teille vastauksista <3 Täytyypäs itsekin katsoa ne postaukset 😊 Vaikka oon täällä noin puoli vuotta asunut, on tämä kuitenkin vielä aika uusi kaupunki minulle, eikä ravintoloihin ja kahviloihin oo tullut vielä ihan kauheesti tutustuttua.. 😊 Olisi kyllä kiva saada uusia vinkkejä!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229