Olen balleriinatyttö


Olen balleriina tyttö henkeen ja vereen. ;) On niin ihanaa kun teiden paljastuessa lumipeitteen alta voi taas tepastella kauniit balleriinat jalassa. Olo on niin tyttömäinen! <3 Vaikka tykkään korkkareista, mukavuudenhaluisena huudan balleriinojen nimeen. Olenkin haaveillut uusista yksilöistä, vaikka entisiä kaunistelee vaatekaapissa vaikka muille jakaa.. Guessin suloisuudet ovat kuitenkin niin ihania! 
1. 

 Guess Farold (kuvassa kengät 1 ja 6) mallin kärkiosassa oleva yksityiskohta antaa kengälle kaunista tyttömäisyyttä. Eniten mieleeni ovat kuitenkin kivan näköiset, isommalla rusetilla varustetut Guess Qarie (kuvassa 2 ja 5) balleriinat,  joissa asennetta tyttömäisen tyylin rinnalle tuo niiteillä koristeltu rusettiosa. Söpöt ja jalkaan mukautuvat Quinala (3 ja 4) baltsut ovat ehkä eniten sitä tyypillistä Guess tyyliä, näitä löytyy niin ruskean kuin tyylikkään mustankin väreissä.

♥ Guessin balleriinoja löytyy alennuksessa Spartoon sivuilla täällä ! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Kevät/kesä ei ole mitään ilman balleriinoja, noi Guessin näyttävät kieltämättä kyllä suloisilta. 😊
Lope,
AAA, ihania! 😊 ps. käy katsomassa uus blogini 😊

annalottajosefina.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/134416973806152955
Anonyymi
,
Veera, kerrot usein syöväsi luomubanaaneja. Olen miettinyt, maistuuko tavallinen banaani ja luomubanaani erilaisilta? Miksi syöt juuri luomubanaaneja etkä tavallisia? Olisi mielenkiintoista kuulla, itse en ole koskaan maistanutkaan luomu banaaneja, ehkä pitäisi?
merenhelmi,
Niimpä olen aivan samaa mieltä 😊 kesä ei ole mitään ilman suloisia balleriinoja, ne on aina yhtä ihana sujauttaa jalkaan ja lähteä tallustelemaan pitkin kaupunkia. <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hihii<33 Niin on! 😊 Meen heti katsomaan sun blogia 😊 kiitti kun tulit vinkkaamaan:>
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
En ole ottanut tästä asiasta selvää sen tarkemmin, mutta uskoisin, että luomubanaaneihin ei käytetä niin paljon myrkkyjä kuin tavallisiin banaaneihin (hedelmät tulevat Suomeen pitkän matkan päästä, joten kyllä niihin jotain säilöntäaineita varmasti laitetaan...) Eivät mielestäni maistu mitenkään erilaisilta, mutta pyrin suosimaan luomua omassa ruokavaliossa yleensä niin paljon kuin mahdollista. 😊 Mukavaa päivänjatkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167