Olen kiitollinen

Tänään se päivä koitti. Olin viimeistä päivää todella mukavassa työpaikassani. Joten sanomattakin selvää, että on ollut todella haikea ja surullinen olo koko päivän. Kun oikeasti tajusi sen, että tämä todellakin on se viimeinen päivä!
Muistan edelleen kuin eilisen sen yön ennen työhaastattelupäivää, olin silloin 16 vuotias.. Valvoin aamuviiteen saakka kun jännitin niin hirmuisesti!! :) Olin maailman onnellisin kun sain työpaikan josta haaveilin niin paljon, mutta sitäkin enemmän. En ole koskaan hymyillyt niin paljon kuin saadessani tietää, että pääsen töihin! Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä ja tästä upeasta kokemuksesta, ikimuistoinen matka.

Olen saanut työskennellä niin ihanien työkavereiden kanssa, jotka ovat ilahduttaneet jokaista työpäivääni.  Minun tulee teitä suuri ikävä. Tulen ensi viikolla käymään! :) 

Tänään minua ilahdutettiin niin hienoilla lahjoilla,  ja se hetki kun halasin kaikkia paikalla olleita, en voinut mitään, että alkoi vain harmittamaan niin paljon.. On edelleen haikea fiilis. Tunnette minut tosi hyvin<3 :) Olin aivan sanaton saadessani niin kauniita lahjoja, jotka olivat niin minua! :) Voi että, haluan kiittää teitä niin paljon.


Nyt kohti uusia tuulia.. Saa nähdä toteutuuko kaikki unelmani, toivon että edes osa niistä. Elämän aikana se selviää. Ainakin oikealla asenteella jatkan tästä elämää eteenpäin. Ikävä tulee sitä aikaa kun olin töissä. 
Haluan kiittää kaikkia halauksen ja hymyn kera, ilahduin lukiessani teidän kirjoittamat sanat.
"Elämän ihana taika on eteenpäin vierivä aika, sillä jokainen kaunis muisto on sydämessä kukkiva puisto. Kiitos ihanalle työkaverille ja kaikkea hyvää elämääsi""Kulje luottavaisesti unelmiesi suuntaan" 
Kiitos teille ♥ Veera

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kiitos, vielä tarkentaisin tuota vinkkilistaa tuo vanha ruokapaikka Celler Sa Premsa on Palman keskustassa. Upeaa matkaa.
merenhelmi,
Kiitos vielä tosi paljon! 😊 Arvostan suuresti sitä että saan tällaisia ihania suosituksia. 😊 Kiitos <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167