Olen kiitollinen

Tänään se päivä koitti. Olin viimeistä päivää todella mukavassa työpaikassani. Joten sanomattakin selvää, että on ollut todella haikea ja surullinen olo koko päivän. Kun oikeasti tajusi sen, että tämä todellakin on se viimeinen päivä!
Muistan edelleen kuin eilisen sen yön ennen työhaastattelupäivää, olin silloin 16 vuotias.. Valvoin aamuviiteen saakka kun jännitin niin hirmuisesti!! :) Olin maailman onnellisin kun sain työpaikan josta haaveilin niin paljon, mutta sitäkin enemmän. En ole koskaan hymyillyt niin paljon kuin saadessani tietää, että pääsen töihin! Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä ja tästä upeasta kokemuksesta, ikimuistoinen matka.

Olen saanut työskennellä niin ihanien työkavereiden kanssa, jotka ovat ilahduttaneet jokaista työpäivääni.  Minun tulee teitä suuri ikävä. Tulen ensi viikolla käymään! :) 

Tänään minua ilahdutettiin niin hienoilla lahjoilla,  ja se hetki kun halasin kaikkia paikalla olleita, en voinut mitään, että alkoi vain harmittamaan niin paljon.. On edelleen haikea fiilis. Tunnette minut tosi hyvin<3 :) Olin aivan sanaton saadessani niin kauniita lahjoja, jotka olivat niin minua! :) Voi että, haluan kiittää teitä niin paljon.


Nyt kohti uusia tuulia.. Saa nähdä toteutuuko kaikki unelmani, toivon että edes osa niistä. Elämän aikana se selviää. Ainakin oikealla asenteella jatkan tästä elämää eteenpäin. Ikävä tulee sitä aikaa kun olin töissä. 
Haluan kiittää kaikkia halauksen ja hymyn kera, ilahduin lukiessani teidän kirjoittamat sanat.
"Elämän ihana taika on eteenpäin vierivä aika, sillä jokainen kaunis muisto on sydämessä kukkiva puisto. Kiitos ihanalle työkaverille ja kaikkea hyvää elämääsi""Kulje luottavaisesti unelmiesi suuntaan" 
Kiitos teille ♥ Veera

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Upeita kuvia ja niin herkullisen näköisiä riisisuklaita, nam! <3
Anonyymi
,
Onko sulla tampereella töitä? Ei varmasti sun viimeiseksi työpaikaksi jää? 😉
Anonyymi
,
"Kulje luottavaisesti Unelmiesi suuntaan" ja Onnitellen upean starttivaiheen päätöksestä. Nyt Sinulla se Mallorcan matka alkaa loppuviikosta ja vähän voisin vinkata jonkun jutun tuolta, Sollerin junamatka kannattaa varmastikin tehdä sillä junalla. Valdemossa,hyvä kohde, se vanha luostari vie päivän, upea maisema, tunnelma siellä, ruokakauppoja putiikkeja ympärillä. Playa deMuro-Alcudia on pitkä hieno hiekkaranta, päivä vierähtää rattoisasti siellä. (myöskin ranta nimeltään EsTrenc joka on Campos kylän suunnalla etelä rannalla).on hyvä. Sunnuntaisin on SantaMaria kylässä markkinat... Hyvä paikallinen Wanha ruokapaikka aivan keskustassa, missä taisi olla maalattiakin, isot viinitynnyrit seinänvierillä, korkealla katto ja suuret vanhat toro tms julisteet seinillä, paikka: Celler Sa Premsa,( paella, sopas mallorguinas)mm. hyviä paikallisia ruokia siellä. Ihanaa matkaa, varmasti nautitte, niin vielä Castillo de Bellver voisi olla iltalenkki kohde, mukulakivinen 2km lenkkipolku on kiva kiertää sen ympäristössä.Olkoon yhteinen matkanne Onnellinen, täti toivottaa.
merenhelmi,
Moikka ihana <3 😊 Sori kun vastaan vasta nyt, on ollut paljon kiireitä, enkä ole oikein kerennyt blogiin. Se on niin haikeaa ja surullista lähteä työpaikasta ja minuakin alkoi itkettämään. Harmitti myös todella paljon, joten ymmärrän kyllä sinua aivan täysin. 😊

Mukava kuulla, Neverfull on laukuistani se, jota olen ehdottomasti käyttänyt eniten. Se on niin käytännöllinen, sopii tosi hyvin arkilaukuksi ja melkein joka lähtöön. 😊 Onnittelut uudelle laukkuhankinnalle <3 Missä kuosissa kyseisen ihanuuden ajattelit hankkia? 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aivan ihania juttuja! 😊 Kiitos heille <3

Muutaman todella kauniin ja upean kirjan, joita alan heti lukemaan. Sitten keittiötarvikkeita uuteen kotiin, suklaata ja Iittalan koriste-esineitä. 😊 Tosi kauniita lahjoja sain työkavereiltani, lämmin kiitos halauksen kera heille. <3 Kuvaan ne kirjat tänne blogiin joku päivä, ne ovat niin parhaita!! 😊 Kiitos vielä teille ihanat <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos ihana <33 😊 Noi on kyllä tosi hyviä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Ei ole vielä töitä Tampereella. 😊

Niimpä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitän todella paljon näistä hyvistä vinkeistä! ♥ Viikko on lyhyt aika, mutta haluamme nähdä paljon hienoja maisemia, niin että jää paljon hyviä muistoja. Kirjoitan nämä vinkit ylös paperille, jonka otan matkaan mukaan! Haluan kiittää sinua tosi paljon, ihanaa iltaa ja paljon terveisiä! 😊 Ilahdutti tällainen viesti, hyvät vinkit ovat aina enemmän kuin tervetulleita 😊 Halaus 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiitos, vielä tarkentaisin tuota vinkkilistaa tuo vanha ruokapaikka Celler Sa Premsa on Palman keskustassa. Upeaa matkaa.
merenhelmi,
Kiitos vielä tosi paljon! 😊 Arvostan suuresti sitä että saan tällaisia ihania suosituksia. 😊 Kiitos <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167