olet kaunis

Lumene on kosmetiikan saralla yksi lempimerkeistäni mm. kotimaisuuden ja laadukkaiden tuotteiden takia ja halusin tulla kirjoittamaan teille yhdestä tärkeästä asiasta Lumenen kauneudenhoitotuotteisiin liittyen. Näin lokakuussa kerätään nimittäin varoja rintasyöpätutkimuksen hyväksi ja Lumene on tänä vuonna yksi Roosa nauha -hankkeen viidestä pääyhteistyökumppanista, osallistuen Syöpäsäätiön keräykseen Olet kaunis -kampanjalla. Tämä kampanja jotenkin pysäytti minut ja halusin tulla muistuttamaan teitä tästä tärkeästä ja merkittävästä asiasta. Jos sinulla on siis tarvetta uusille kosmetiikkatuotteille, on lokakuu hyvä aika ilahduttaa itsensä suloisen sävyisillä tuotteilla ja samalla tukea suomalaista syöpätutkimusta ja - neuvontaa. Tai voihan ihanan pakkauksen antaa lahjaksi vaikka omalle äidille, rakkaalle ystävälle tai mukavalle työkaverille.
Rintasyöpä on harmittavan ja pelottavankin yleinen meidän naisten keskuudessa. On hienoa, että Lumenen kaltainen suuri brändi tekee työtä hyvän asian eteen, jakamalla tietoisuutta rintasyövästä ja osallistumalla sen vastaiseen taisteluun. Tässä postauksessa haluaisin muistuttaa kaikkia tietenkin tästä kampanjasta ja miten voi itse kantaa kortensa kekoon, mutta myös siitä, miten tärkeää meidän naisten on tutkituttaa rinnat tasaisin väliajoin. Itse olen aika nuori kirjoittamaan tästä aiheesta, mutta suurin osa lukijoistani kun on naisia, halusin ottaa tämän asian esille. Olen lukenut monia tarinoita kyseisestä sairaudesta naisten lehdistä ja ne ovat aina yhtä koskettavia. Rintojen tutkiminen jo nuoremmalla iällä kannattaa mielestäni ottaa tavaksi ja jos ei vielä 20-vuotiaana mammografiassa, vaikka sitten aina välillä suihkussa ollessaan / aamulla vaatteita pukiessaan käydä rinnat läpi, ettei sieltä löydy mitään poikkeavaa. Tietenkään mitään ei kannata pelätä tai stressata etukäteen, mutta ei siinä ainakaan mitään häviä ja voi olla, että mahdollisesti voi välttyä vakavemmilta seurauksilta.
Kampanjatuotteet voi halutessaan tarkistaa Lumenen sivuilta täältä. Nämä kuvissa näkyvät tuotteet ovat myös yksiä Roosa nauha -kampanjatuotteita (CC Color Correcting meikkivoide, tyttömäisen sävyinen Roosa Nauha kynsilakka, sekä Roosa Nauha irtopuuteri).
Lumene haastaa kaikki osallistumaan Roosa nauha -hankkeeseen myös lakkaamalla kynnet pinkeiksi näin lokakuussa. Jos lakkaat kyntesi Lumene Gel Effect kynsilakan Roosa nauha -sävyllä, jaa ihmeessä kuva omassa instagramissa ja lisää kuvaan seuraavat hashtagit #lumene ja #pinkitkynnet. Tämä kyseinen lakka saa aikaan muuten erikoisen ja kivan mattaefektin, kannattaa kokeilla.
Yhteistyössä Lumene

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
,
Todellakin kannattaa tutkia säännöllisesti omat rinnat. Itseltäni löytyi 20-vuotiaana kyhmy, joka mammografian ja ultran jälkeen osoittautui onneksi mastopaattiseksi rauhasrakenteeksi, joka on harmiton, mutta kipeä möykky. Pelästyin todella paljon ja ikävää oli myös ajoitus: Kyhmy löytyi sunnuntai-iltana ja maanantaiaamuna piti aloittaa ensimmäinen työharjoittelujaksoni osastolla.
Mousse,
Lumene CC voide on mun suosikki tällä hetkellä. Se antaa kauniin kuullon iholle ja peittää sopivasti. Tuo kynsilakkakin tuli tämän kuun Livboxissa, jossa oli Roosa nauha-teema 😊
kivipuuteri.blogspot.fi
Outi,
Moikka! En oo varmaan ikinä sulle mitään kommentoinut vaikka jo kauan olen sun blogia seuraillut. Nyt kuitenkin ajattelin tuosta kynsilakasta kommentoida, kynsiharrastaja/bloggaaja kun olen 😊 tuo Roosa nauha -lakka on nimittäin hiekkalakka ja siksi jättää tuollaisen erikoisen mattaisen pinnan.

Tää sun blogi on oikea hyvänmielenblogi kun kirjoittelet aina niin mukavan positiivisesti 😊 miten olet muuten kotiutunut Kuopioon?
outinkynnet.blogspot.fi
merenhelmi,
Moikka Myy ja voi ei, ymmärrän ihan täysin! Tollaiset säikäyttävät varmasti tosi paljon. Mutta onneksi ei ollut vakavaa! Rentouttavaa illanjatkoa sinulle ja mukavaa viikonloppua 😊 Mä ajattelin tehdä vielä vähän kouluhommia ja rentoutua sitten loppuillan, joogailla, lukea kirjoja ja saunoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka! Lumene CC voide on ihana. Tosin toi sävy on minulle tällä hetkellä vähän liian tumma (kesällä se oli tosi hyvä, sekä lomamatkoilla kun oli päivettynyt iho) mutta nyt syksyllä kaipaisin vähän vaaleampaa sävyä. Mitä tykkäsit muuten tosta kynsilakasta? Mä ajattelin huomenna lakata sillä kynnet. Oon aikaisemmin kokeillut Lumene Gel Effect kynsilakkaa, mutta toisessa sävyssä 😊 Mukavat lauantai-illan jatkot sinnekin 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei Outi ja tosi mukava kun innostuit kommentoimaan 😊 Ja ihana myös kuulla, että olet seuraillut blogiani siellä ruudun toisella puolen pidempäänkin, nostaa aina hymyn huulille tällaiset kommentit. Ja kiitos tarkennuksesta kynsilakan suhteen. Ajattelin, että huomenna lakkaisin kynnet tolla Roosa nauha -sävyllä, oon aikaisemmin kokeillut Lumene Gel Effect kynsilakkaa muutamassa muussa sävyssä, mutta toi pinkki olisi varmasti tosi suloinen 😊 Olen kotiutunut Kuopioon hyvin, kiitos kysymästä. Tosin ensimmäiset viikot ovat menneet aika pitkälti uuteen tottuessa ja asioita hoitaessa. Koti on vielä "vähän" kesken, mutta pikkuhiljaa. Menen täältä perheeni luota äidin kyydillä Kuopioon ja käydään matkalla hakemassa mulle ruokapöytä Ikeasta ja ehkä verhot, niin alkaa kotikin hiljalleen valmistumaan 😉 Uskon, että tulen viihtymään Kuopiossa. On mukavaa kun on nyt kuntosalijäsenyys ja opiskeluidenkin kanssa olen päässyt hyvään alkuun. Muutaman uuden kaverinkin olen löytänyt, mutta ystäviä ei ole koskaan liikaa ja olisi ihanaa tutustua vielä enemmän uusiin ihmisiin. Että sellaista... 😊 Ainakin nämä ensimmäiset viikot ovat menneet ihan mukavasti:) Niin ja rauhallista illanjatkoa, sekä hyvää syksyn jatkoa.
merenhelmi.indiedays.com
Salla,
Onpas herkullisen näköinen kynsilakka. Mahtavaa, että Lumene on mukana tukemassa tärkeää asiaa. Tuo meikkivoide taitaa olla monen suomalaisen naisen suosikki, joten hyvä valinta tähän pakettiin. Tosi kauniisti olet kuvannut tuotteet!
happy-heels.blogspot.fi/