Olet kaunis, äiti

Huomennahan on äitienpäivä. Niimpä ajattelin antaa muutaman kivan äitienpäivälahjavinkin jos ette ole vielä ehtineet miettiä äidille mitään lahjaa tai muuta yllätystä. Samalla haluan kirjoittaa yhden todella tärkeän asian puolesta.

Olen aikaisemminkin ottanut täällä blogissa (aina kyseisen kampanjan ollessa meneillään) yhden oman postauksen tälle aiheelle, Roosa nauha -kampanjalle. Roosa nauha -lahjoitusvaroilla tuetaan suomalaista syöpätutkimusta, sekä sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa neuvontaa. Rehellisesti sanottuna harvemmin otan osaa keräyksiin tai kampanjoihin, mutta tähän pyrin aina osallistumaan. Syövät ovat harmittavan yleisiä ja vaikka en tuhansien eurojen lahjoitusta pystykään tekemään, haluan omaltani osaltani olla tukemassa edes pienin panostuksin. Kun moni osallistuu esimerkiksi uuden kynsilakan tai puhdistusaineen hankinnalla, saadaan jo iso tulos ja apu aikaan.

Ja miksi sitten nämä tuotteet voisivat olla hyviä lahjaideoita äidille? Lumene on siis tänäkin vuonna yksi Roosa nauha - keräyksen pääyhteistyökumppaneista ja osallistuu Syöpäsäätiön keräykseen Olet kaunis, äiti -kampanjalla. Lumene lahjoittaa euron jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle ja neuvonnalle. Jos siis haluat hemmotella esimerkiksi äitiä / ystävää / itseäsi suloisen vaaleanpunaisilla tuotteilla, teet samalla hyvän teon. Viime vuonna Lumene keräsi Roosa nauha -kampanjalla yli 57 000 euroa, upeaa! Toivottavasti yllämme myös tänä vuonna yhtä hienoon tulokseen. Itsekin ajattelin kipaista tänään Sokokselle ja käydä ostamassa muutaman Olet kaunis, äiti -kampanjaan kuuluvan tuotteen.

Roosa nauha -kampanjan tuotteisiin kuuluu muun muassa kynsilakka, meikkivoide, ripsiväri, valokynä, irtopuuteri, puhdistusvoide, kasvovesi, sekä yö- ja päivävoide. Tuotteita myydään yksittäin ja pakkauksissa. Tämän postauksen tuotteista tähän kampanjaan kuuluvat Roosa Nauha irtopuuteri ja Soft Touch kosteuttava puhdistusvoide.Jos siis tarvitset jotain edellä mainituista tuotteista, nyt on enemmän kuin hyvä hetki napata Roosa Nauha - tuote mukaan kauppareissun yhteydessä. Huomenna on luvassa postausta äitienpäivään ja äitiin liittyen. Mukavaa lauantaita kaikille!

*Postauksen tuotteet on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Adele,
ihania kuvia - taas vaihteeksi 😃
Seuratessani blogitaivaltasi inspiroiduin itsekin bloggaamaan. Oot monille nuorille naisille innostava roolimalli ja inspiroit ihanalla kirjoitustyylilläsi <3

Ihanaa itienpäivän viettoa sinne!
vandenadelaide.blogspot.com
merenhelmi,
Voi kiitos todella paljon. Kauniisti sanottu. Tällaiset kommentit tekevät kyllä päivästä paremman. 😊 Laita ihmeessä minulle blogisi osoite jos vaan haluat 😊 <3 Kivaa illanjatkoa sinne suunnalle!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Sievää! Tuote-esittelyihin olisi mukava saada muutakin pöytäpintaa, niin niiden lukemiseen käyttäisi enemmän aikaa! ;D
merenhelmi,