Omalta kasvimaalta poimittua


Kotona olemisessa yksi todella ihana asia on se, että pääsen nauttimaan suoraan kotimme kasvimaalta poimituista aarteista, joilla saa aikaan mitä ihanimman ja herkullisimman salaatin. Kannattaa ehdottomasti kylvää kasvimaalle esimerkiksi erilaisia salaatteja, ne ovat paljon maukkaampia kuin kaupan versiot. 
Tänään olen todella ahkera täällä perheeni luona, siivoan omaa huonetta, pesen meidän rakkaan Paavo koiran, sillä Pave lähtee ilalla reissuun ja muutenkin teen hommia mitä on jäänyt rästiin! Illalla lähden kohti Tamperetta ja otan meidän söpöläisen matkaan! Empäs ole ennen reissannut koiran kanssa, kannattaako mennä mielummin junalla vai linkillä? Tällä kertaa matkaan lähtee myös vähän isompi matkalaukku (ja oma pyörä) sillä viimeksi minulla oli mukana vain muutama vaate. Senkin takia asukuvat uupuivat hiukan... ;) Mä odotan muuten niin hirveästi, että tapaan ihanan illalla. Hän on oikeasti elämässäni niin tärkeä ihminen  Ollille terveisiä minä rakastan sinua.
Tässä kuvaa mun herkkusalaatista!
♥ Rucolaa ♥ Basilikaa (eri lajikkeita) ♥ Ruohosipulia ♥ Amerikan salaattia ♥ Itämäistä salaattisekoitusta
- Kaikki ylläolevat ovat omalta kasvimaalta.
+ Lampaanmaitojuusto.  +  Pastoroimatonta tuhkajuustoa. Molempia kannattaa käyttää. Lue lisää täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Jos yksin olet matkassa ja on paljon tavaraa mukana koiran lisäksi nii kyllä bussi on helpompi vaihtoehto kun tavarat saa bussin alaosaan kun taas junaan kaikki pitää raahata itse..tosin näillä keleillä juna (ehkä) on parempi vaihtoehto.. 😊