ONNELLINEN

Heipparallaa! Olette varmasti kanssani samaa mieltä, että nämä muutamat kiireettömät päivät ovat tehneet ihmeen hyvää! Äsken katsoin viimeisen jakson Mad Men sarjaa ja se tarkoittanee pikkuhiljaa blogitöiden pariin ja "arkeen" palaamista. Miten mukavaa olikin vain olla, nukkua joka aamu yhteentoista, katsella luvan kanssa tuotantokausia aamusta iltaan, lukea kirjoja, saunoa iltamyöhään ja pelailla lautapelejä siskojen kanssa. 
Huomenna lähden päiväksi Jyväskylään. Miten sattuikaan! Näemme sittenkin poikaystäväni kanssa. Hän menee ostamaan lisää pääsykoekirjoja ja minä viemään Applea huoltoon. Mukava päivä siis luvassa!
Olettehan rentoutuneet ja nauttineet lomasta?
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Kiitoksia todella paljon sinulle Ruusunen <3 Tällainen kommentti sai jälleen suuren hymyn huulille 😊 Tulin heti paremmalle tuulelle! Lomat ovat kyllä vuoden kohokohtia 😉 Sitten jaksaa taas puurtaa arjessa kun on kunnolla rentoutunut.

Voi että, en voi liiaksi kiittää sinua olet niin hyväsydäminen ihminen 😊
merenhelmi
,
Voi miten mahtavaa kuulla 😊 Toivotan sinut tervetulleeksi joukkoon <3 Ihanaa, että tykkäät blogistani ja oikein hyvää, onnellista uutta vuotta 😊