Onnen päivä

Kannatti ja todellakin nousta aikasin ja hypätä äidin matkaan kohti Jyväskylää! Tämä on jo ihme, mutta  päivän kirppislöytösaldo on: Viidet kengät, vaaleat farkut (kuvaa myöhemmin) ja kolme paitaa, ainakin. :)

Aamulla kierreltiin siis kippiksiä, iltapäivällä oltiin Cittarissa pullateellä ja sieltä menin keskustaan tapaamaan Anettea, käytiin syömässä ja pyörittiin kosmetiikkaosastolla varmaan kaks tuntia (tyypillistä meille).. Loppupäivän kokeilin valehtelematta monia kymmeniä rintsikoita, miten täydellisten liivien löytäminen voi olla niin hitsin hankalaa. Niiden metsästäminen jatkuu siis joku toinen päivä kun meen jälleen Jyväskylään. :) 


Keskustasta mukaan tarttui jotain pientä: uudet helmikorvikset. Valitsin nämä, koska ovat hopeaa ja tykkään näistä niin paljon. Kuitenkin! Paljon enemmän tykkäisin aidoista helmistä.. ;) 

En oikeastaan käytä muita korviksiä kuin tällaisia, ovat niin kauniita. I like . <3 Nyt nukkumaan, huomenna töihin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Helmet käy sulle,oot helmi itsekkin,mutta helmet tekee susta tyylikkään, just sellasen jonka kanssa istuisin Cannesin kadulla teellä,katsoisin ihmistenvirtaa,pitäisin kädestä kiinni ja olisin maailman onnellisin mies. Veera ,Veera olet rakkain..

Your´s with all of my Heart

Anonyymi
,
Hei käytätkö jotain "kimalle"rasvaa iholla vai näyttääkö se vain kuvassa? 😊 Ja mitä huulipunaa käytät kuvassa? Nätin väristä! 😊
Dahlia,
Todella kauniit nuo korvikset ovat, aivan ihanat!
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
oletko käynyt jyväskylässä kirpputorilla nimeltä, kirpparilla.fi ? jaa keskustassa siinä centrum kirppiksellä? 😊
merenhelmi,
Moikka. 😊 Kiitoksia! 😊 Laitoin aurinkopuuteria eilen hieman myös kaulalle. Ja toi on huulikiiltoa sen nimistä kuin: L'oreal Paris Glam Shine Crystals sävy 114. Mukavat päivänjatkot. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi kiitos. <3 Mä tykkään niin paljon helmistä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Veera sun on pakko hakea ne oranssit bikinit täältä! 😊 Ne oli niin hienot ja kivan malliset!!!!!

Anette
merenhelmi,
Oon käynyt joskus centrum nimisellä kirppiksellä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Do you think so <3 Ehkä teenkin niin 😉 Vähän vaan mietityttää ne hapsuolkaimet. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
kannattaa käydä siellä kirpparilla.fi ! se on sellanen iso ja siellä on oikeasti todella paljon kaikkia hienoja vaatteita !;)