Operaatio kynsien kasvatus

Tässä olis kynsipostausta. Mulla on aika lyhyet kynnet (etenkin tällä hetkellä) niin kuin kuvasta näkyy. Mun kynnet tuntuu katkeilevan helposti ja silloin varsinkin jos niissä ei ole kynsilakkaa tai kynsienkovettajaa päällä. Nyt olis kuitenkin tarkoituksena vähän kasvattaa niitä. Lähtötilanne on tämä..
Oon huomannut, että rasvaamalla kynsiä The Body Shop mustikkavartalorasvalla se auttaa kynsiä pysymään paremmassa kunnossa. Etenkin illalla kannattaa hieroa jotain hyvää rasvaa kynsiin ja kynsinauhoihin, samalla se kosteuttaa käsiä.

Rasvaamisen lisäksi oon ottanut käyttöön Sally Hansen Miracle Cure ongelmakynsien vahvistajan. Jonka pitäisi tasoittaa kynnen epätasaisuuksia ja vahvistaa, sekä lujittaa kynsiä. Lopputuloksena tasaisemmat ja vahvemmat kynnet. Mielestäni tuote on todella hyvä ja toimiva, niin kuin muutkin Sally Hansen merkkiset kynsituotteet, mitä on tullut testailtua. Suosittelen tätä kynsien vahvistajaa ja aionkin ottaa sen nyt säännölliseen käyttöön.

Äiti osti tällaisen kynsilakanpoistoaineen, jota testasin tässä vähän aikaa sitten. Poistaa nopeasti ja hyvin kynsilakat kynsistä, mutta purkista lorahtaa helposti liikaa kynsilakanpoistoainetta vanulapulle. Sen verran iso purkki, että ei ihan heti pääse loppumaan. Mielestäni Sally Hansen kynsilakanpoistoaine on parempi kuin Miramen tai Pirkan. Tämä on etenkin siitä hyvä, että ei kuivata kynsiä ainakaan kovin paljoa. Tykkäsin tästäkin tuotteesta! 
Olen alkanut ottamaan myös kalanmaksaöljyä, helokkiöljykapsaleita ja d-vitamiinia jos niistä olisi mahdollisesti jotain lisäapua. Miten te hoidatte kynsiä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hiutale,
Onnea urakkaan! 😃 Ruokavaliokin vaikuttaa aika paljon kynsiin, mutta nuiden sun ruokakuvien perusteella siinä ei kyllä oo korjattavaa. Kannattaa katsoa tarkkaan nuo kynsilakanpoistoainepullon pienellä präntätyt tekstit, tuossakin on asetoonia, joka kuivattaa kynsiä..
www.blogger.com/profile/161193669763446386
Milla,
Trindin kynnenkovattaja on kanssa hyvää. Itse olen sillä saanut aina kynteni parempaan kuntoon 😊
www.blogger.com/profile/158564336134116835
Milla
IP: 82.99.3.229