Opiskelemaan!

Olen saanut paljon kysymyksiä liittyen siihen, mitä teen ensi syksynä?
Nyt kaikki on varmaa, joten uskallan kertoa teillekin. :) Aloitan elokuussa yhdessä poikaystäväni kanssa noin vuoden mittaisen kauppakorkeakouluun tähtäävän valmennuksen. Suoritamme mm. kauppakorkean perusopinnot ja paljon muita avoimen yliopiston kursseja. Molempien tavoitteena on saada opiskelupaikka kauppakorkeakoulusta ensi keväänä ja on mahtavaa päästä aloittamaan opinnot jo neljän viikon kuluttua! Ne opinnot mitä me teemme tämän syksyn, ensi talven ja kevään aikana pääsääntöisesti hyväksiluetaan kun saamme opiskelupaikan yliopistosta, joten tämä vuoden tsemppaus ei todellakaan mene hukkaan!! :) 

Lukeminen jäi vähän vähemmälle viime keväänä terveydellisten ongelmien takia, mutta nyt olen kuin uutta energiaa täynnä ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan opinnot! Olen niin iloinen tästä, ettei mitään rajaa, voitteko kuvitella minun kirjoittavan näin! :D Sen tiedän, että ensi kesään saakka tulee olemaan opiskeluiden osalta rankkaa aikaa, mutta ahkeruus palkitaan! Ja olen sellainen ihminen joka haluaa tehdä kaikkensa ja vieläkin enemmän jos kyseessä on jokin tärkeä haave!! :) Toivon todella, että minulle ja poikaystävälleni avautuu paikka kauppakorkeakoulusta ensi keväänä. Uskon vahvasti siihen, että toisia tukemalla tulemme saavuttamaan yhteisen haaveemme: kauppakorkeaan pääsemisen. 

Mietitte ehkä, olenko sivuuttanut haaveeni Australiaan lähtemisestä / ulkomaille muuttamisesta. Olen ajatellut, että minulla olisi parempi, turvallisempi ja onnellisempi olo, jos ensin hankin itselleni koulupaikan ja sen jälkeen haen esimerkiksi vuoden siirtoa opiskeluiden aloittamiseen ja lähden vuodeksi maailmalle. Se on sitten sen ajan asia :) Tällä hetkellä olen niin täynnä opiskeluintoa ja tiedän mitä haluan lähteä opiskelemaan, joten koulupaikan saaminen on tällä hetkellä elämässäni seuraava askel.


Lähdemme siis Jyväskylään Alkio-opistolle kauppakorkeakouluun tähtäävään valmennukseen, joka kestää ensi vuoden pääsykokeisiin saakka.

Ja pakko vielä sanoa, että kyseinen paikka on aivan mahtava! Kaunista, puhdasta luontoa ympärillä, ihanat lenkkipolut, todella herkulliset ruuat, lähellä on kuntosali, opetus on todella laadukasta ja kaiken lisäksi minulla on mahtavaa opiskeluseuraa kun yhdessä poikaystäväni kanssa tsempataan ja luetaan pääsykokeisiin. Muru on vielä innokas ottamaan asukuvia, joten siitäkään ei tarvitse stressata. ;)

Opiskelemme yhdessä, käymme kuntosalilla, lenkillä ja hän auttaa minua myös blogin tekemisessä ottamalla kuvia. Ihanaa. :) Meillä on valmiina yhteinen asunto kauniin järven rannalla, enkä malta odottaa, että pääsemme sinne yhdessä! Hymyilyttää! Ensin koulupaikka, sitten ulkomaille! Se on tämän hetkinen suunnitelmani. :) Ja on tosi kivaa päästä takaisin Jyväskylään.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Heippa 😊

Kiitos kivasta kommentistasi 😊 Tulet varmasti saamaan opiskelupaikan, vielä kun sinulla on noin paljon intoakin. Harmi, että olet kokenut loukkaantumisen mutta varmasti tulet pääsemään haaveidesi alalle opiskelemaan. 😊 Minne kaupunkiin ajattelit hakea, vai eikös se liikuntatieteellinen oo ainoastaan Jyväskylässä jos oikein muistelen? 😊 Sitä olisi varmasti todella kiva opiskella <3 Tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää ja ihanaa elämääsi 😊 -Veera:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Susanna89,
Tiina Eliisa,
Näinhän se on parhaansa kun tekee niin se riittää ja niin hienoa kun voitte poikaystäväsi kanssa yhdessä opiskella ja toinen toista tukien 😊) minun haaveeni on vielä joskus tässä kunhan vain tulee mahdollisuus niin rueta lukemaan kunnolla ja mahdollisimman pitkälle psykologiaa 😊 se on aina kiehtonut minua ja aina olen siinä pärjännyt kun on niin lähellä sydäntäni oleva asia 😊 haaveet ja unelmat on jotta niitä kohti voidaan mennä ja niitä voidaan elää todeksi 😊 halauksia paljon <3
www.blogger.com/profile/035660921224438758
Senja,
hei huippujuttu että haet kauppikseen! mitä nyt tän blogin perusteella voi sanoa, niin oot kyllä oikean alan valinnut, sovit jotenkin täydellisesti meidän tiedekuntaan ;D kovasti tsemppiä opiskeluihin ja uskon, että ensi vuoden kokeessa onnistut!:) suosittelen muuten turkua opiskelijakaupunkina (jotekin samantyylinen mielestäni kuin jyväskylä, pieni ja symppis!) kun noita hakupaikkoja mietit. 😊 mutta niin, kovasti tsemppiä!
www.blogger.com/profile/161245189245606844
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiitos todella tsemppaavasta viestistä. 😊 Ainakin täysillä aloitan opinnot ja toivon että kaikki menee toivomalla tavalla 😊 Kauppatieteet kiinnostavat kyllä tosi paljon ja uskon että se on se oma juttuni:) Kiitos kommentistasi vielä kerran ja mitä ihaninta päivänjatkoa<3

Ja kiitos noista vinkeistä, Jyväskylästä tykkään ainakin tällä hetkellä tosi paljon. Tampere oli kiva kesäkaupunki, mutta jotenkin nyt on ihana muuttaa takaisin Jyväskylään:) Turku on varmasti tosi hyvä opiskelukaupunki, ainut siinä on vain se, että koti on Keski-Suomessa ja olisi ihana asua kodin ja perheen lähellä 😊

Olet symppis<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Olet aivan järkyttävän kaunis.
Tunnen paljon kauppislaisia, ja voin vannoa että on sinne tyhmempiäkin tyttöjä päässyt :'D joten perslihaksilla vaan. Pääset vielä, jos et vaan luovuta ja pidät hermot kylmänä kokeessa.
Toivon sulle kaikkea hyvää ja voimia lukemiseen. Toivottavasti paranet pian, ja saat siitäkin voimavaroja.
Sait juuri uuden lukijan 😊
merenhelmi,
Hei ja kiitos aivan valtavasti!! 😊 Kauppatieteet tuntuvat kyllä omalta. Olen työskennellyt kaupallisella alalla ja tykännyt tosi paljon. Ihan innoissani aloitan kyllä avoimen yliopiston opinnot! 😊 Pitää vain keskittyä pääsykokeessa ja uskoa itseensä, että opiskelupaikka avautuu. Kiitos tosi paljon<3 Ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi. 😊 Kiva kuulla, että jäät seuraamaan blogiani!! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Sini,
merenhelmi,
Aijaa, kappas vain! 😊 Alkiorantaan muutamme myös poikaystäväni kanssa. Olemme Ollin kanssa samassa asunnossa:) Siellä siis nähdään 😉 Tosin aloitan koulun vasta ensi maanantaina 😊 Eli viikon myöhässä. Ja Olli aloittaa vasta 1 päivä syyskuuta:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167