Opiskelupäivä

Huomenet<3Syötiin äsken aamupalaa taas ihan ajan kanssa :D Juteltiin ja selailtiin lehtiä. Versace Yellow Diamond tuoksu olisi sellainen mistä tykkään, mutta kun kokeilin sitä lentokentällä niin se tuntui haihtuvan tosi nopeasti, onko näin? Muuten hyvä tuoksu olisi. :)- Rahkajogurttia ja mustikoita
- Verigreippi
- Mustaa teetä kuppi 

Nyt hinaan itseni tästä lukemaan, tänään pitäis lukea terveys ja tutkimus kirja läpi, tylsin niistä kaikista.... Postauksia tulossa muuten paljon lisää! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka Veera! Luen blogiasi lähes päivittäin ja se kuuluu ehdottomasti yhteen lemppareistani. Tää ei nyt liity mitenkään aiheeseen, mutta olen menossa Helsinkiin tässä lähipäivinä ja haluaisin kuulla mielipiteesi LV Delightful laukusta. Onko sitä helppo kantaa olalla ja suosittelisitko ostamaan sen? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.:)
karoliina
,
mun on pakko antaa sulle vinkki terpan kirjotuksia koskien! ite kirjotin terveystiedon vuos sitten syksyllä. olin käyny tasan ne ekat 2 kurssia, en ees tota tutkimus-kurssia siis 😊 en lukenu ollenkaa tota kirjaa (ja itseasiassa en lukenu kokonaan yhtään kirjaa, en ees kertauskirjaa.. 😃), ja vastasin silti tutkimus kysymykseen. sain terveystiedosta L:n 😊 joten suosittelen että keskity lukemaan erilaisia termejä ja sanastoa, koska niistä tulee se 1. tehtävä josta saa helposti 6 pistettä ja sit esseessä on hyötyä ku sujauttelee sinne oikeita termejä ja käsitteitä 😉 mut tsemppiä hei, ja maalaisjärki on terveystiedossa paras!
Anonyymi
,
Toi hajuvesi on ihana <3 mut tosiaan ei se kauaa tuoksu, mutta mikäpä estää lisäämästä
Karoliina,
moikka..hei kivan näkösiä kuvia!:)tykkään kans tehä tollasta mustikkahommaa!..
www.blogger.com/profile/061050434696116376
Anonyymi
,
Toi tuoksu on hyvä ja kestävyys riippuu tuoksun voimakkudesta. Mausteiset ja vahvat tuoksut tuntuu kestävän kauemmin kuin kevyet, vesimäiset tai makeat tuoksut.
merenhelmi,
Anonyymi:
Heippa ja anteeksi kun vastaus tulee nyt näin hiukan viiveellä 😊 Kiitoksia tosi paljon. Sitä on todella helppo kantaa olalla ja sitä on helppo kantaa myös käsivarrella. Kokeilemistani laukuista paras mikä istuu olalle.
Jos ostat sen arkilaukuksi ainut miinus siinä on se leveä ja vaalea hihna, jonka kanssa saa olla tosi varovainen. Sitä laukkua ei voi oikein käyttää vesisateella, eikä lumisateella, koska hihnaan jää tuolloin jälkiä, etenkin silloin kun laukku on uusi. Ja muutenkin sen kanssa joutuu olemaan aika varovainen kaikkialla. Onnea laukkuostoksille, se onkin jännittävä päivä! 😊<3

karoliina:
kiitos kiitos! <3 Tiedätkö mitä! Jätin kommenttisi myötä tt kolmos kirjan lukematta, voi että kun helpotti. Taakka putos harteilta 😃 Ajattelin, että en lue sitä kolmosta sittenkään, vaan kertauskirjasta ne asiat. Ja niitä käsitteitä alan lukemaan enemmän. Arvostan tosi paljon kommenttiasi, kiitos 😊

Karoliina:
kiitos <3 Joo, hyvää se on 😊

Anonyymi:
Okei kiitos kommentista. Niimpä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167