opiskelupäivä ja kahvivinkki!

Terveiset täältä kirjojen keskeltä. Tänään olisi tarkoitus saada kunnolla eteenpäin yhtä kurssityötä ja saada se valmiiksi ja palautukseen viimeistään huomenna. Tuntuu muuten ihan ihmeelliseltä, että kandivaiheen opinnot alkaa olla loppusuoralla, ei oo enää kovin montaa kurssia käymättä! Toki on sitten vielä maisterivaihe edessä, mutta täytyy sanoa, että en malta odottaa sitä, että pääsen työelämään!

Ja hyvää kahvia ei tänään unohdeta :) Tällä hetkellä mun lempparit on Nespresso Umutima wa Lake Kivu Rwanda ja Tanim de Chiapas -kahvit, jotka on kyllä ihan älyttömän hyviä. Jos teillä on Nespresson kahvikone, suosittelen kokeilemaan näitä makuja. Ovat itseasiassa myös ystäväni lempparit ja nämä hän valitsi mun Nespresson valikoimasta ensimmäisenä aamu- ja päiväkahveiksi :)

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua kaikille!

*Kahvit saatu testaukseen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei, mistä kyseisiä kahveja voi tilata? Nespresso Suomen sivuilta en ainakaan löytänyt kyseisiä kahvimakuja.
merenhelmi
,
Hei! Noi kapselit voi kierrättää ja kierrätän ne aina! 😊
merenhelmi
,
Ne voi siis kierrättää pienmetallinkeräyspisteissä!
merenhelmi
,
Ei vai! Mitä ihmettä! Täytyypäs alkaa selvittämään asiaa! Tietääkö kukaan, myydäänkö näitä Helsingin liikkeessä?
Minne
,
Miten brändäät itseäsi tosi ekoihmiseksi ja silti juot tollaista kapselikahvia? Joo voihan ne kierrättää (kai?) mutta se vaatii taas resursseja että se kierrätysprosessi tehdään, ja lisäksi sä toimit kapseleinesi mielipidevaikuttajana täällä blogissa. Moni muu ei noita turhia roskia kierrätä, mutta sä silti mainoksillasi kannustat ostamaan tuotetta. En osaa nähdä tota logiikkaa 😃
merenhelmi
,
Hei! Kiitos ajatuksesta ja näkökulmasta. En tosin tiedä sanoisinko, että brändään itseni "tosi ekoihmiseksi", mutta yritän kuitenkin tehdä järkeviä valintoja ja mietin tällaisia asioita, mikä varmasti näkyy myös blogin puolella. En esimerkiksi omista autoa, ostan pitkälti luomuruokaa, ostan käytettynä vaatteita, huonekaluja yms. ja kun ostan jotain uutena, pyrin satsaamaan laatuun, mutta minullakin on toki parantamisen varaa. En käytä kapselikahveja nykyään lähellekään päivittäin siitäkin syystä, koska oon pyrkinyt vähentämään kahvin juomista, jotta unenlaatu paranee jne. Esimerkiksi jonkin aikaa sitten pidin näistä monen viikon tauon ja tein sen ajan joko tavallista kahvia (mikä ei oo ihan niin vahvaa kuin nämä kapselikahvit) tai keitin teetä. Olen kuitenkin ajatellut tämän olevan ihan ok kun kapselit kierrättää pienmetallinkeräyspisteissä. Oonkin koittanut tuomaan blogissa esille sitä, että nämä kapselit täytyy kierrättää. Mutta jos teen postauksia esimerkiksi näistä kahveista, toki oletan, että ne ketkä näitä käyttää, kierrättää kapselit pienmetallikeräyspisteissä.
merenhelmi
,
Moikka! Tehdään niin! 😊 Voin huomenna soittaa sinne Helsingin liikkeeseen ja kysyä onko niillä siellä myynnissä noita!
merenhelmi
,
Soitin äsken Nespresson asiakaspalveluun, mutta siellä ei saanut näin illalla palvelua kuin ainoastaan englanniksi. Soitan sinne aamulla uudestaan kun mun täytyy selvittää samalla eräs toinenkin asia, niin helpompi selvittää ne suomen kielellä, ainakin menee varmasti ihan oikein, eikä jää mitään epäselvyyttä. Pahoittelut kun näin siirtyy! Kurkkaa huomenna blogistani vastaus!
merenhelmi
,
Noniin! No nyt selvis, soitin sinne asiakaspalveluun.. Noi olikin näköjään sellaiset maut, mitkä oli vain hetken aikaa myynnissä! Anteeks siis ihan kauheesti, mun moka! Olis pitänyt tarkistaa ennen tän postauksen tekemistä asia, mutta ei tullut mieleenkään, että niitä ei olisi enää myynnissä! Harmi! Oli mun mielestä nimittäin parhaimmat kahvit pitkään aikaan! Noh, mutta teen taas jossain vaiheessa seuraavaa kahvivinkkiä jos Nespressojutut kiinnostaa 😊 Mukavaa syksyn jatkoa!
Anonyymi
,
Voi että, onpa harmi! 😟 Nyt ei auta kun toivoa, että Nespresso nyt tässä joulun alla lanseeraa muitakin vähintään yhtä hyviä uutuusmakuja! 😊