Opiskelupohdintoja ja ihanat nilkkurit

Parasta sunnuntaihuomenta!  <3
Täällä ollaan vietetty niin ihanan rentouttava viikonloppu, että nyt jaksaa hienosti seuraavan viikon! Olen ajatellut tekeväni yhden muutoksen ensi viikolla, alkaa opiskelemaan myös psykologiaa! Opiskelen siis tällä hetkellä kauppatieteitä ja opiskelun kuvaan kuuluu johtamista, markkinointia, kansantaloustiedettä, laskentatoimea, yrittäjyyttä ja näin edespäin. Mielenkiintoisia kyllä ja vievät mennessään. Mutta matematiikan kanssa koen niin suuria vaikeuksia, ettei ole tosikaan ja se vie kyllä suuresti sitä opiskelumotivaatiota alaspäin! Pitää nyt miettiä vielä tämän päivän ylitse miten nämä opiskeluasiat hoituvat.. Teen siis avoimen yliopiston kursseja ja olen puolen vuoden kauppatieteiden "valmennuskurssilla" tällä hetkellä.. Haluaisin kuitenkin kovasti opiskella myös psykologiaa, koska se on aina kiehtonut minua niin hirmuisesti. Ja se oikeesti kiinnostaa minua aivan valtavasti. 

Viikonlopun aikana ollaan syöty hyvin, herkuteltu liikaa, saunottu monia tunteja putkeen ja juteltu jälleen kaikki asiat läpi perheen naisten kesken: Aneten ja äidin. Me aina "kokoonnutaan" viikonloppuna yhteen ja se yhteinen aika on jotain parasta. 

Mitäs muuta minulle kuuluu? Tein perjantaina kahdeksan tunnin työpäivän, jotta sain eilen olla täysin lomalla.. Tänään olisi luvassa kuuden tunnin mittainen työvuoro, jonka jälkeen rentoilen kotona loppuillan. Siivoilen ja kestovärjään tyttöjen kulmat ja ripset.. Huomenna lähden toiseen kotiini ja opiskeluviikko alkakoon!! Terveellinen ja oikea tsemppausviikko edessä! :)

Ja kuvissa tosiaan uusimmat kaunokaiseni! Postissa saapuneet Flexx merkkiset nilkkurit ovat osoittautuneet aivan älyttömän hyviksi ja mukaviksi jaloissa. (Merkki ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta yllätti positiivisesti). Tyylikkäät ja yksinkertaiset. Kumipohjan ansiosta tämäkin tyttö pysyy pystyssä. :) Uskomattoman hyvä löytö ja ovat olleet jokapäiväisessä käytössäni. Tykkään!

Nilkkurit löysivät tiensä minulle Spartoon nettikaupasta.. 


Kaikille rauhallista päivänjatkoa, olette minun upeita lukijoitani! <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mari,
Todella kauniit kengät! 😊
www.blogger.com/profile/075410213488358129
merenhelmi,
Ai voi kiitos. <3 Itskekin tykkäilen hirmuisesti 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167