päällä tänään

Tällaista tänään. Vihreät Zarasta löytämäni housut sopivat mielestäni sävyltään niin hyvin luonnonvalkoisen villapaidan kanssa, joka onkin ollut aika paljon päälläni. Se on vaan kertakaikkiaan niin lämpöinen ja ihanan rennon oloinen. Ja toi ruskea nahkalaukku pysyy myös yhtenä lempparina, sen äiti on löytänyt kirppikseltä.. Samoin kuin aika monet muutkin laukkukokoelmani yksilöt. Viime viikolla sain tuliaiseksi muutaman mustan nahkalaukun, joista tykkään myös tosi paljon! Niiden ympärille ajattelin suunnitella kokonaisuutta ehkä jo huomenna, asukuvia on siis luvassa :) Taisimpa muuten valita tämän kyseisen asun (laukku vain vaihtui) myös viime viikolla kun kävin Helsingissä työhöni liittyvässä tapaamisessa.. Mutta tässä vain pieni vilkaisu tuleviin kuviin - lisää tulette näkemään!
Kaunista päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janette
,
Moi! Sun blogi on aivan ihana! Varsinkin kun oot noin pirtee ja elämänmyönteinen, sun vaatearvostelut saa mut aina hyvälle tuulelle!

Ootko koskaan aatellu että alkaisit tekemään videoblogeja vaikka YouTubeen? Mä uskon että susta vois olla siihen!
Alexandra
,
Olis tosi ihanaa jos tekisit joskus videon! 😊 Sulla on ihana tyyli ja blogista saa paljon inspiraatiota omaankin tyyliin. Jatka samaan malliin! 😊
Anna
,
Tosi kiva asu, rennon kaunis, ja värit sopivat hienosti yhteen! Ja ruskea pieni laukku kuvassa on tosi hieno myös. Teidän äiti on kyllä ihan mahtava kirppis"haukka"!:D Ja muutenkin hän vaikuttaa todella ihanalta persoonalta, olen luekellut myös hänen blogiaan. Ei ole ihme, että sinusta on tullut noin hienon oloinen ihminen!