pääsiäistipu

Heippa taas rakkaat! Lupailin eilen kertoilla hiukan viime aikojen kuulumisia. Tuntuu, että on ehtinyt tapahtumaan yhtä jos toista vain muutaman päivän aikana (vaikka ei nyt mitään elämää mullistavaa kuitenkaan) :) Olen löytänyt kahdet uudet aurinkolasit vahvuuksilla, aloittanut lyhyen loman täällä perheeni luona, käynyt teellä isoveljeni Alexin ja äidin kanssa, viettänyt yhden aamupäivän lääkärissä, tehnyt harjoituspääsykokeen ja saanut siitä puolet paremmat pisteet kuin edellisestä kokeesta (olin niin iloinen), haaveillut minne päin lähtisin lomalle pääsykokeen jälkeen, sekä käynyt paljon lenkillä. Tänään on ollut tosi kaunis aurinkoinen päivä ja suuntasin heti aamusta kauppaan ostamaan kukkia pikkusiskoni kanssa.
Sain nimittäin idean, että haluaisin tehdä kivan pääsiäismeikin. Etsin aamulla päälleni myös keltaista, viime kesänä Zarasta löytämäni paita oli ihan nappivalinta! Tämän päivän raikas kevätmeikki koostui blogini upean yhteistyökumppanin Lumenen tuotteilla.
Näillä tuotteilla loihdin päivän meikin:

- Lumene Touch of Radiance poskipuna sävy 20 onnellisuus
- Lumene Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri
- Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri
- Lumene kuultomeikkivoide
- Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara (ripsiväri)
- Lumene Raspberry Miracle silmänrajaustussi
- - Lumene Touch of Radiance valokynä
- Lumene Blueberry silmämeikkikynä sävy Grey Brown
- Lumene Blueberry luomiväripaletti hohtavaa hiekkaa
- Lumene Wild Rose huulipuna
Ihanista, niin arkeen kuin juhlaan sopivista luomiväreistä olen tehnyt postauksen tänne. Paletin sävy on hohtavaa hiekkaa.
Nyt olisi suunnitelmissa jatkaa ylläriylläri pääsykokeisiin lukemista ja illalla vietetään sitten tyttöjen kanssa rentouttavaa saunailtaa :)
Rauhallista pääsiäistä kaikille! Rentoutukaa, nauttikaa läheistenne seurasta ja herkutelkaa suklaalla :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kata
,
Aivan ihana meikki ja upeita kuvia kaunotar! 😊 <3
Mitä oot tykänny noista aurinkopuutereista, varsinkin tuo hohde aurinkopuuteri kiinnostaa kovasti? 😊 Ainakin tosi kauniin ja kuultavan meikin oot saanu niillä tehtyä. 😊
Toivottavasti sulla oli mukava loma ja kovasti tsemppiä pääsykoe urakkaan ihanuus! 😊
merenhelmi,
Moikka ihana Kata 😊

Ja kiitos kovasti kehuista <3 Oon tykännyt molemmista niin mattapintaisesta aurinkopuuterista kuin korostuspuuteristakin. Sillä korostuspuuterilla saa kaunista hehkua kasvoille ja mielestäni se on aivan ihana tuote. Mattapintaisessa aurinkopuuterissa on hyvä pigmentti ja se levittyy tasaisesti. En oo käyttänyt niitä vielä kuin noin viikon, mutta ajattelin, että voisin jossain vaiheessa postailla enemmän omia kokemuksia kyseisistä tuotteita. Ystäväni Anette kokeili muuten noita mun puutereita ja teki niistä postauksen jos haluat käydä kurkkaamassa

http://aboutmeandmy.blogspot.fi/2014/03/kesainen-hehku-kasvoille.html

Ja kiitos vielä kerran! <3 Loma tuntui antavan energiaa. Toivottavasti sinulle kuuluu hyvää 😊
merenhelmi.indiedays.com