pääsykoetuloksista

Heippahei! Monet ovat kyselleet miten minulla meni pääsykokeet, joten ajattelin kertoilla teille uutiset sen osalta :) Minulla jäi opiskelupaikka Kuopion kauppakorkeakouluun ainoastaan YHDEN pisteen päähän! Olen 5. varasijalla. Saa jännittää tämän kesän avautuuko nyt opiskelupaikka, sillä viime vuonna Kuopioon oli päässyt opiskelemaan 6. varasijallakin oleva. Tänä vuonna myös aloituspaikkoja on enemmän. Pelasin kokeen kanssa ihan varman päälle ja muistaakseni jokaikinen vastauksistani oli oikein, mutta minut yllätti ihan täysin Kuopion pisterajojen aikamoinen nousu verrattuna aiempiin vuosiin. Jos en pääse nyt varasijalta, jatkan avoimessa yliopistossa opintojani eteenpäin ja haen ehdottomasti ensi keväänä.
Tämä oli ensimmäinen kertani kun hain tosissani kouluun, joten olen tosi tyytyväinen tulokseen. Seuraavalla kerralla olen myös monta asiaa viisaampi, mitä tulee esimerkiksi lukutekniikkaan.. Jos varasijalta ei nyt avaudu opiskelupaikkaa, motivaatiota minulta löytyy kuitenkin hurjan paljon! Ensi vuonna menen, hitto vie, sisään niin että heilahtaa! ;)
Poikaystäväni sai kauppakorkeakoulusta opiskelupaikan ja olen todella onnellinen hänen puolestaan <3
Näitä kuvia otimme kesän alussa, mutta nämä otokset olivat jääneet julkaisematta.
Ja ps. En ole lannistunut, vaikka koulupaikka jäi niin lähelle. Oikeastaan sain tästä sellaista uutta puhtia ja motivaatiota. Alkuharmituksen jälkeen olen ollut ainoastaan onnellinen siitä, että tiedän sen päivän koittavan vielä! Pitäkää haaveistanne kaksin käsin kiinni, niin aion itsekin tehdä <3
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna
Anna,
Voi Veera kyllä varmasti pääset varasijalta! Peukut pystyssä 😉 mikset vastaa näihin kommentteihin?
merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos Anna!! <3 <3 Toivon kans 😊 Vastaan näihin kommentteihin kyllä, tottakai!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229