päivä äidin kanssa

 
Lähdettiin aamulenkin jälkeen äidin kanssa kohti Jyväskylää, kiertelemään kirppiksiä ja aika luonnollisella meikillä mennään tänään. Kirkkaalla huulipunalla saa heti pirteyttä meikkiin ja ilmeeseen (minulla on näissä kuvissa huulilla Lumene Wild Rose huulipunaa sävyssä 45 kesän valo). Illaksi olisi suunnitelmissa kuntosalilla käymistä ystävän kanssa, saunomista ja venyttelyä.
Energistä torstai-iltapäivää kaikille!
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minna-Mari
,
Moi!
Menit niin nopsasti Alanyan matkasi ja odotin enemmän kuvia tuolta matkalta.
Kaikki ei Alanyassa ole matkustaneet ja se olisikin kiinnostanut kovasti myös ystäviäni.
Minkä nimisessä hotellissa te majoituitte ja oliko millainen,suositteletko sitä?Vai onko parempi valita jokin muu..oliko lähellä keskustaa jne.?
Lisäksi olemme ystäviemme kanssa ja muutaman muun ns.tutun tutun kautta miettineet,että onko sinulla ja pienimmällä siskollasi sama isä ja toisella siskollasi sitten eri isä,kun hän on ihan vaalea ja te kaksi olette ihan tummia?En löytänyt mistään tähän vastausta,vaikka lueskelin aiempia postauksia ja jossain oli tätä kysytty,mutta et ollut siihen vastannut ollenkaan.
Kiitos jos viitsit vastailla=)
merenhelmi,
Moikka ja kiitos mielipiteestäsi, sekä toiveesta 😊 Ensi kerralla kun lähden matkalle, pyrin siis toteuttamaan enemmän matkusteluaiheisia postauksia. Mutta minulla tuli mieleen, että jos sinua kiinnostaa Alanya matkakohteena, niin äitini postaili kyseisestä lomakohteesta mielestäni tosi hyvän matkavinkkipostauksen. Olisin omaan postaukseeni kirjoittanut aikalailla samat asiat 😊 Löydät sen täältä:

http://www.eilistapaistoa.blogspot.com.tr/2014/08/alanya-2014.html

Itseasiassa olen laittanut Finnmatkoille valituksen, mutta yhtenä syynä, etten postaillut niin paljon matkalta on se, että hotellin netti ei toiminut, vaikka sen luvattiin toimivan. Mutta pyrin seuraavalla lomamatkalla laittamaan enemmän myös matkapostauksia. Koko viime lukuvuosi oli myös todella paljon vaativa, joten halusin ottaa loman tällä kertaa enemmän ihan rentoutumisen kannalta. Me oltiin matkajokerilla hotellissa, mutta jos pitäisi antaa hotellisuositteluja Alanyasta niin voisin sanoa näin neljä kertaa Alanyassa käyneenä, että hotellien taso voi vaihdella tosi paljon (esimerkiksi aamupalat...). Ja itse en maksaisi Alanyan lomasta hotelleineen ja lentoineen yli 200 euroa. Jos haluaisin mennä luksuslomalle, lähtisin jonnekin muualle kuin Alanyaan.. 😊 Siellä ei välttämättä saa hotellien suhteen rahoille vastinetta ja itse en maksaisi Alanyassa 5 tähden hotellista. Mutta tosiaan, tämä on vain oma mielipiteeni 😊 Ja tohon perheasiaan en valitettavasti kommentoi mitään. Mukavaa päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Alanyan alueella on tosi paljon hotelleja ja mielestäni kannattaa valita hotelli ihan keskustan alueelta ja lukea arvosteluja tarkkaan. Hotelleissa voi olla suuriakin eroja. Kerran olimme sellaisella matkalla, joka maksoi (lentoineen ja hotelleineen) 129 euroa yhteensä. Silloin matkustimme matkajokerilla ja menimme 2 tähden hotelliin nimeltä Atak Apart. Se oli ihan siisti hotelli ja aamupala oli myös yllättävänkin monipuolinen. Mutta tosiaan hotelli oli 2 tähden hotelliksi hyvä.

Viimeisin reissumme Finnmatkojen matkalla olimme 2 tähden hotellissa ja se oli huonoin hotelli, missä olen ikinä ollut. Joten hotellien taso voi vaihdella hyvinkin paljon... Mutta Alanya on sellainen halpalomakohde, eikä minulle ole sinäänsä väliä, että minkälaiseen hotelliin menen kun käyn hotellihuoneessa vain nukkumassa.

Laita vaan viestiä mulle jos sulla tulee jotain kysyttävää Alanyasta. Mulle voi laittaa vaikka sähköpostia osoitteeseen:

Merenhelmi@hotmail.com

Vastaan mielelläni Alanyan suhteen kaikkeen mihin osaan 😊
merenhelmi.indiedays.com