PÄIVÄ KERRALLAAN

Täällä olen viettänyt poikaystäväni kanssa viikonloppua nukkuen pitkiä yöunia, käymällä kuntosalilla ja pääsykokeisiin lukemalla. Saadessani loppuviikosta Microsoftin, Nokian ja Indiedaysin kampanjapostauksen valmiiksi (olin tosi iloinen ja otettu päästessäni mukaan niin hienoon kampanjaan!) jatkoin näiden kirjojen lukemista. Kova urakka on edessä, mutta päivä kerrallaan. Huomenna jatkuu myös pääsykoevalmennus, luennoilla on ollut tosi mielenkiintoista opetella pääsykoeasioita.
Tässä vain tällaiset pikaterkut, aamuksi olisi luvassa uutta asukuvaa :) Arvatkaa vain harmittiko tänään kun lähdimme poikaystäväni kuvailemaan järven rannalle, olin suunnitellut vähän erityylisen asun ja meikin, kunnes huomasin paikanpäällä muistikortin unohtuneen! Jokin toinen kerta siis uudella yrityksellä ;) Täällä koulun lähettyvillä olisi paljon kivoja kuvausmaisemia, täytyy tämän puolen vuoden aikana kuvailla mahdollisimman paljon.
Nyt mitä parasta sunnuntai-iltaa kaikille! Sain juuri ison kasan vaatteita silitettyä ja nyt alan katsomaan Putousta netistä! Hyvä kun se alkoi taas ;) Kuinka moni alkaa seuraamaan Putousta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit