Päivä kuvina

Menipäs nyt myöhään tämän päivän blogikirjoituksen tekeminen... Mutta täällä me vietetään iltaa Ollin ja hänen yhden parhaimman ystävän seurassa. Meillä on ollut vaihteeks hyvin syvälliset keskustelut meneillään ja olemme nauttineet myös muutaman lasin hyvää viiniä. 
Ehkä huomasitte Instagramista (@veeramerenhelmi) että vietin eilen mukavaa päivää Helsingissä yksin kierrellen.
Aamulla hyppäsin junaan.

Matkacokis. ;) 

Pieni vilkaisu päivän asuuni.

Halusin käydä katsomassa Zaran alet ja löysinkin sieltä tyttömäisen takin, kaksi silkkipaitaa, mustan hameen ja kahdet shortsit... Nappasin sovituskopissa muutamia kuvia uusista tulokkaistani. 

Olen pitkään haaveillut Burberryn trensssistä, mutta ne on usein minulle liian pitkiä.. Tämä Zaran takki istui minulle yllättävän hyvin, on kivan tyttömäinen ja burberryn huivin kanssa yhdistelmä olisi aivan ihana.
Olen jo tosi pitkään etsinyt keltaista paitaa ja nyt tärppäsi! 

Tämä hyvin istuva musta hame tulee varmasti ahkeraan käyttöön. 

Oli niin hyvä mieli koko päivän, kiertelin kaikessa rauhassa kauniissa Helsingissä ja Lindan suosituksesta kävin kokeilemassa Kippo Yogurtin! 

Okei, eksyin tännekin...


Valitsin jugurtin sekaan mansikoita, tummaa suklaata ja kiiviä. Ja arvatkaas mitä! Juttelin eilen lääkärin kanssa ja sain hänen luvalla vaihtaa tämän maidottoman ruokavalion laktoosittomaan ja oon tosi tyytyväinen oikeesti. Mulle on tosi hankalaa poissulkea maitotuotteet kokonaan ja tällä hetkellä haluan saada painoa vain ylöspäin... Se on vaikeaa saada painoa lisää jos ruokavalio on jo ennästään pääsääntöisesti gluteeniton ja vielä pitäisi jättää maitotuotteet... Nyt haluan vain saada takaisin vähintään 5 kiloa. Minulla on tietty ihannepaino jossa minulla on hyvä olla, joten siihen pyrin. Laktoositon ruokavalio kuulostaa hyvältä.

 Tämä oli todella hyvää! :) Ihastuin tähän paikkaan kyllä!
Olisin halunnut käydä Mulberryn liikkeessä, sillä saan sieltä "ilmaiseksi" jotain pientä. Palautin talvihuivini sen huonon laadun takia ja nyt saan sen palautetun huivin summalla "ostaa" jotain! :) En tiedä vielä mitä?? 

Illalla lähdin takaisin murun viereen.. :) Katsoimme leffaa yhdessä ja juttelimme golfkisoista, joissa Olli kävi tänään. Hän on harrastanut golfia pienestä saakka ja on todella hyvä kyseisässä lajissa!:) Aika ihana sattuma, sillä olen jo monia vuosia haaveillut golfin aloittamisesta.. Nyt minulla on ainakin ammattilainen opettajana! ;) Kannustan kyllä poikaystävääni golfissa, sillä todella näen miten tärkeä harrastus (ja tämän hetkinen työ) golf on hänelle. Vaikka välillä minulla on vähän yksinäinen olo kun Ollilla menee golfin parissa aamusta iltaan, mutta olen ainoastaan todella onnellinen hänen puolestaan, sillä näen miten paljon Olli tykkää kyseisestä lajista! :) Se on hyvä tunne kun on onnellinen toisen puolesta.

Matka meni blogin parissa. Toi parin tunnin junamatka Tampereelle tuntui kyllä tosi pitkältä jotenkin. 

Ja kotona ollaan... Vihdoin!! Kävin kaupasta ostamassa avokadoa ja rentoilin loppuillan. 

Tänään oon siivonnut (parasta sadepäivän viettoa), tehnyt ruokaa, juonut liikaa kahvia, räplännyt uutta kameraa ja illasta saavuimme tänne Ollin ystävän luo viettämään iltaa. 
Hyvää yötä kaunokaiset. :) Oletteko tehneet muuten hyviä löytöjä alennusmyynneistä? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka 😊 <3

Louis Vuittonilta minun piti ostaa yksi pikkuruinen juttu, mutta tällä kertaa en osannut päättää tarpeeksi ajoissa, joten hankinta siirtyy ehkä ensi reissulle. 😊 Tosin olen alkanut haaveilemaan myös Neverfull laukusta gm koossa, joten taas olisi yksi haave lisää.. 😃 Saa siis nähdä miten käy! 😉 Kiva, että seuraat minua Instagramissa 😊 Päivittelen sinne kyllä usein kuulumisia. Apua, nyt heitit kehiin kyllä vaikean kysymyksen... Mielestäni molemmat ovat kauniita, itse ehkä tykkään enemmän tosta ensimmäisestä vaihtoehdosta, mutta toisaalta ovat ne molemmat kyllä upeita! Damier azur kuosissa on se hyvä puoli, että esim. neverfull laukku on sisältä tummanpunainen, joten lika ei näy niin helposti. Mutta kannattaa mennä sinne liikkeeseen ja mallailla molempia vaihtoehtoja ja katsoa kumpi miellyttää omaa silmää enemmän!! 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hei Veera! Itse haluisin pudottaa 5 kiloa, olisin sitten "in ideal shape" haha 😃 Olet muuten todella nätti ja kaunis tyttö! 😉 <3