Päivä Tampereella

Tässä olisi pikaiset terveiset täältä Tampereelta. Meillä on ollut poikaystäväni kanssa ihan loistava miniloma tähän mennessä! Just tultiin takaisin hotellihuoneelle. Olli katsoo parhaillaan vähän jalkapalloa ja mä ajattelin tulla kirjoittamaan teille vielä postauksen ennen nukkumaanmenoa.
shoes Converse / pants Zara / shirt Jackpot / bag Louis Vuitton / watch Boss / sunglasses Versace
Tänään ollaan keretty tekemään vaikka mitä! Aloitettiin päivä hotelliaamupalalla, jonka jälkeen käytiin kaupasta ostamassa pähkinöitä ym. hyvää evääksi ja suunnattiin koko päiväksi rannalle ottamaan aurinkoa, lukemaan kirjoja, juttelemaan ja nauttimaan auringosta. Iltapäivällä käytiin Pyynikin näkötornissa munkkikahveilla, otettiin paljon valokuvia ja piipahdettiin myös Ollin äidin luona käymässä. Illalla taas suunnattiin hotellin kautta yhdessä syömään ja siitä jatkettiin matkaa vielä terassille yhdessä istuskelemaan. Tietysti kilistettiin myös Ollin opiskelupaikalle! Meillä on ollut kyllä tosi hauskaa yhdessä ja oon niin onnellinen kun oon tavannut noin upean ihmisen!! :)
Ps. Mulla oli ihana pellavamekko koko päivän päällä, mutta se oli mennyt illalla jo vähän ryppyyn, joten oli pakko laittaa housut jalkaan! Siitä mekosta haluaisin kuitenkin laittaa asukuvaa mahdollisimman pian! Mutta nyt hyvää kaikille, palaillaan taas huomenna!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

kiti
,
Mihin Tampereella rannalle, missä te olitte?
merenhelmi,
Moikka! Mun mielestä se ranta missä me oltiin oli Pyynikin uimaranta, koitin googlesta katsoa ym. mutta mun mielestä se oli sen niminen! 😊
merenhelmi.indiedays.com