päiväkahvilla

Hei taas :) Pikaterveiset täältä Alanyan Starbucks kahvilasta, meidän vakiopaikasta, jonne ollaan tultu usein tällä lomalla teelle tai kahville. Tämä toinen Starbucks on ihan rannan vieressä (toinen löytyy Alanyan keskustassa) ja tänne onkin kiva tulla nauttimaan päiväkahvit ja istuskelemaan kun ei jaksa olla auringossa kauempaa. Me oltiin aamupäivä rannalla ja nyt tultiin käymään tässä kahvilla ja koneella, jonka jälkeen suunnataan takaisin rannalle.

Illalla mennään METRO tukkuun, joka on vähän vastaava kuin esimerkiksi Suomen Prisma. Kuten olen kirjoittanut aikaisemminkin, siellä myydään mm. aitoja Converseja, jotka ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Aidot Converset maksavat tällä hetkellä METRO tukussa noin 60 liiraa, mikä on euroissa noin 20,663 euroa. Hintaero on siis huomattava siihen verrattuna jos kyseiset kengät ostaisi Suomesta. Jos siis jotain kannattaa ostaa Turkista niin METRO tukusta Converset. Mistään muualta en ostaisi Alanyan alueelta Converseja!

Loma on muuten vasta puolessa välissä, mutta tuntuu, että oltaisiin oltu täällä vaikka miten pitkään! Täytyy nauttia ja ottaa kaikki irti tässä loppulomasta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jonna T,
Teidän loma vaikuttaa ihan täydelliseltä rentoutumislomalta! Nauttikaa loppulomasta. 😊
www.blogger.com/profile/110130031150866847
merenhelmi,
Kiitos Jonna! Sitä se on kyllä ollut 😊 Jotenkin tuntuu, että tämä loma on kyllä antanut taas paljon uutta energiaa. Joskus täytyy huilata ja lomailla, että jaksaa taas! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Lempi,
Anonyymi
,
Hienoja kuvia!
merenhelmi,