Päivän asua :)

Huomenta <3 Nyt kouluun, sieltä työkoulutukseen ja ilta menee kokeeseen lukiessa, joka on torstaina. Torstaina kokeen jälkeen rentoudun oikein kunnolla!! Nyt ihanaa päivää kaikille :)

Ompas väsyneet silmät.. :D
Saappaat TamarisFarkut JCValkoinen paita Tommy HilfigerMusta toppi GinaLaukku LV

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nirso,
Tyylikäs mutta tarpeeksi yksinkertainen asu 😊
www.blogger.com/profile/154295587655089959
Anna,
ja huomenna helsinkiin! 😊
www.blogger.com/profile/022055127244576910
Anonyymi
,
Hei,

Palaan tässä pari postausta taaksepäin... Jäin miettimään mistä näitä ihania vaatteita löytyy jotka keräsit täydellinen vaatekaappi osa 3 ja 4 -postauksiin?

Jaksamista lukemiseen!

t: toinen joka painii myös kouluhommien parissa.
merenhelmi,
Nirso:
Oi kiitoksia 😊<3

Anna:
Harmi kun mä en pääse sinne! :/ Hauskaa reissua teille, pitäkää hauskaa 😊<3

Anonyymi:
Moikka! 😊 Joo anteeks piti kirjoittaa ne siihen postaukseen! mutta takkijuttuun keräsin takit Mulberryn sivulta. Ne ovat kieltämättä aika hintavia, eikä itselläni ole rahkeita hankkia niin kalliita takkeja, mutta otin sieltä takit postaukseen, koska juuri sen tyylisistä haaveilen! 😊 Mulberryllä on kyllä edullisempiakin takkeja ja jos sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, saattaa löytää Mulberryn takin jopa -50% alennuksella, jolloin hinta on jo ihan ok kohtuullinen.

Paidat ovat suurin osa myös Mulberryn sivuilta, mutta musta tiukka trikoopaita jossa on V aukko on Fred Perry merkkinen. 4 paitaa jotka ovat oikealla puolella pystyrivissä ovat kaikki H&M merkkisiä. 😊

Tsemppiä sinullekin kouluhommien pariin! 😊 Ja mukavaa päivää <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167